Zengin zübbesi işte abartma.
Ben iyi buluyorum bu adamı ama zengin olması bence bu kadar havalı olmasını sağlıyor
Ben bunu İnstagramda 1 kere stalk yapmıştım.@Yiğitt zevkimiz aynı aşkım.
Çook sexy deilmi ya.
İşte tam hayallerimdeki erkek hayallerimde ki fizik hayallerimde saç hayallerimde göz hayallerimde ki diş hayallerindeki kulak hayallerimde ki varlık@Harunnn60
destere gelse bu forumun halini görünce geri kaçar zatenOrtalık kıllı erkeklerden geçilmiyor nereye baksam karşıma çıkıyorlar destere ne yapsın böyle forumu@Harunnn60
Hahahahaha ay bu iyiydi
İdare eder, daha iyi erkekler bulmak zor olmaz bence
Ben aylar geçmesine rağmen hala negatiflerdeyim
Vasat üstü bir şey, fazla abartmayın.
Kıvanç yakışıklı mı? 😱
sana niye erkek resimleri linkleri atıyor @yatutarsa hayırdır.
Yanii bu kadar olmamalı kendine çeki düzen vermeli
Sarışın ve kılsız ilgimi çekmiyor artık. Siyah sakallı olmali
@yatutarsa gardaşım ile Sabancı Ailesini inceliyorduk tamamen ekonomik bir araştırma......
Evet, gardaşımla klasik sanat-spor-siyaset-ekonomi ve illuminati konulu sohbetlerimizin birinde geçmişti....
İlk ben keşfetmiştim, kıskananlar çatlasın.
Hakan Sabancı nedir ayoll zibidilikte son sınır
"Ben sabanci yalısına gelin olucam!!!" Pozu resmen bu diziyi kapmak için @mrt-06 ile @xBUGRAx kapışırAvukatına söyleyelim de kodese tıksınlar seni,bi haddini bildirsenler terbiyesiz ukala
Serenay ile ecünnü yarısında yarısır acemi cadı değil mi"Ben sabanci yalısına gelin olucam!!!" Pozu resmen bu diziyi kapmak için @mrt-06 ile @xBUGRAx kapışır@Forumdash @denizz19 @gözlemci @yatutarsa @kerem @Dosi @ozmoturkEkli dosyayı görüntüle 59972
O yalının önündeki denizde boğulur inşallah"Ben sabanci yalısına gelin olucam!!!" Pozu resmen bu diziyi kapmak için @mrt-06 ile @xBUGRAx kapışır@Forumdash @denizz19 @gözlemci @yatutarsa @kerem @Dosi @ozmoturkEkli dosyayı görüntüle 59972
"Ben sabanci yalısına gelin olucam!!!" Pozu resmen bu diziyi kapmak için @mrt-06 ile @xBUGRAx kapışır@Forumdash @denizz19 @gözlemci @yatutarsa @kerem @Dosi @ozmoturkEkli dosyayı görüntüle 59972
Kimki bu adam abla?Emre ayrılmış Merve ve Hakan sabancı çifti
Kimki bu adam abla?
Sabancı ismi yabancı gelmiyorda çıkaramadım.Sabancı ailesinden Sakıp sabancı kardeşinin oğlumu ne oluyor Hacı Sabancı var kardeşi duymadınmı isimlerini
Hemşerin çıktı birde. 😱
Hemşerin çıktı birde. 😱
Kayserililerin yüz karası çıktılar demek.He öyle valla Sakıp sabancı iyiydi bu abi kardeş çapkın çıktıda bu Hakan fena yani
Kayserililerin yüz karası çıktılar demek.
Hiç öyle durmuyorlar gerçi. Masumcuk bakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?