Haftanın Sahnesi | Yüzünü Görmek İstemiyorum (9. Bölüm)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,222
Puanı
1,060
Ufak Tefek Cinayetler'de bu haftaya damga vuran sahne Arzu ve Mehmet'in boşanma anları oldu. Önce kısa zamanda gönüllere taht kuran avukat 5 dakikada Mehmet tahlili yaparak güldürdü, sonra da Nilay'ın gözyaşlarıyla duygusal anlar yaşandı.

İşte o sahne:

Gerçekten harika sahneydi, tüylerimi diken diken etti. Helal olsun Nilay'a... Önü açık bu kızın da, Ay Yapım başarısıyla daha da yürüyüp gidecek. :)

Bugün reyting sonuçlarında da yazmıştım aynısını. Bölümün en harika sahnesiydi kesinlikle. Etkilenmem deyip de o anı yaşamak ve sonrasında büyük bir yıkım. Çok iyi çekilmiş bir sahneydi.

Bölümün en etkileyen sahnesiydi hele Nilayın sahnesi ben Nilaydan bunu beklemiyordum içine ata ata patlama yaşadı kız ya oyuncuda muhteşem oynadı:love1:

Ben bu Mehmet'e gerçekten çok üzülüyorum ya. Herif köpek gibi pişman. İnanıyorum bunlar 7-8 bölüme tekrar birleşecekler. Dayanamazlar. Halida seviyorlar birbirlerini.

Nilay karakteri muhteşem, aslında dizideki tüm karakterler muhteşem. Karakterin duygu geçişleri muazzam yazılmış, çok gerçekçi. Karakteri canlandıran Aslıhan Kapanşahin'i de tebrik etmek gerek, çok yetenekli, Ay Yapım'ın da etkisiyle bundan sonra önü açık.

Ben bu Mehmet'e gerçekten çok üzülüyorum ya. Herif köpek gibi pişman. İnanıyorum bunlar 7-8 bölüme tekrar birleşecekler. Dayanamazlar. Halida seviyorlar birbirlerini.

Son pişmanlık fayda etmez. :A Gram üzülmüyorum Mehmet'e, uzun bir süre boyunca Arzu gibi mükemmel bir kadını aldatmış. Alyanak'ın zengin versiyonu karakter zaten.

Ayrıca Arzu'nun artık Mehmet'i sevdiğini düşünmüyorum, çocukları için katlanıyor. Arzu, Serhan'ın yanında çalışan Enver'e aşık olabilir. Enver çoktan aşık oldu zaten Arzu'ya. :A

Nilay karakteri muhteşem, aslında dizideki tüm karakterler muhteşem. Karakterin duygu geçişleri muazzam yazılmış, çok gerçekçi. Karakteri canlandıran Aslıhan Kapanşahin'i de tebrik etmek gerek, çok yetenekli, Ay Yapım'ın da etkisiyle bundan sonra önü açık.

Son pişmanlık fayda etmez. :A Gram üzülmüyorum Mehmet'e, uzun bir süre boyunca Arzu gibi mükemmel bir kadını aldatmış. Alyanak'ın zengin versiyonu karakter zaten.

Ayrıca Arzu'nun artık Mehmet'i sevdiğini düşünmüyorum, çocukları için katlanıyor. Arzu, Serhan'ın yanında çalışan Enver'e aşık olabilir. Enver çoktan aşık oldu zaten Arzu'ya. :A
Nasıl aşık değil ya? İkisi de pişmanlar boşandıklarından. Arzu belki başta pas verecektir ona ancak sonradan pişman olacaktır. Mehmet zaten bir kaç bölüme Burcu'ya vurur tekmeyi.