aynenBen pek bir$eyin degisecegine inanmiyorum, SHOWTV ve KANALD haala en çok izlenen kanal olurlarD AGB ye $ike dediniz SBT ye $ike dediniz kesin TNS ye de $ike dersiniz Reytimglerden degisiklik olmassa ^^
aynenBen pek bir$eyin degisecegine inanmiyorum, SHOWTV ve KANALD haala en çok izlenen kanal olurlarD AGB ye $ike dediniz SBT ye $ike dediniz kesin TNS ye de $ike dersiniz Reytimglerden degisiklik olmassa ^^
kendi çevresini ülke sanan bi akıllı daha
abartma hacı her erkek izlemiyorBen reytinglere inanmiyorum ciddiye almiyorum, 70.milyon insan arasinda reyting olcumu yapsalar, kurtlar vadisi pusu'nun reytingi 18'den asagida olmaz. Sirf necati sasmaz icin izleyenler var, her erkek izliyor vadiyi, her erkek izliyor ama reytinglere bakarsak turkiyede erkek yok.
aynenkendi dizilerinin bi anda 20 reytinge fırlamasını bekliyorlar
Firlamasina gerek yok vadi kac kez 20 reyting ve ustu aldi fatmagul 9 yil yayinda kalsin bakalim bu kadar rating alabiliyorm zaten daha 20 bile alamadi
Yaprak dökümü 5yıl sürdü ilk sene dışında zirvede yer aldı o 1.olduysa o kadar fatmagül hayli hayli olur
fatmagül selime-rahmi hacere-erdoğan mukaddese gibi kobinasyonlar olursa daha da yükselir malesef halk o tür senaryoları seviyordaha 2.sezonunda 11 reytinglere düştü seneye 7 ye sonra 1 e düşerdibu reytingler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor.
fatmagül selime-rahmi hacere-erdoğan mukaddese gibi kobinasyonlar olursa daha da yükselir malesef halk o tür senaryoları seviyor
neyi yükseliyo ya görüyozsavunduğun diziye bak ya sana ne desem boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?