Haftanın En Çok İzlenen 10 dizisi (26 Mart-1 Nisan)

Ben pek bir$eyin degisecegine inanmiyorum, SHOWTV ve KANALD haala en çok izlenen kanal olurlar :DD AGB ye $ike dediniz SBT ye $ike dediniz kesin TNS ye de $ike dersiniz Reytimglerden degisiklik olmassa ^^
aynen :D kendi dizilerinin bi anda 20 reytinge fırlamasını bekliyorlar:D

Ben reytinglere inanmiyorum ciddiye almiyorum, 70.milyon insan arasinda reyting olcumu yapsalar, kurtlar vadisi pusu'nun reytingi 18'den asagida olmaz. Sirf necati sasmaz icin izleyenler var, her erkek izliyor vadiyi, her erkek izliyor ama reytinglere bakarsak turkiyede erkek yok.
abartma hacı her erkek izlemiyor:D ayrıca çoğu evde kumanda kadındadır

Muhtesem Yuzyil,Fatmagul'un Sucu Ne / Harikalar.Muhtesem Yuzyil bu hafta bence zirvede olur total'de olmasa a/b'de kesinnikle zirvede.

Fatmagül'ün Suçu Ne yine muhtesem gitmis. Seninle gurur duyuyoruz Fatmagül. :)

Yaprak dökümü 5yıl sürdü ilk sene dışında zirvede yer aldı o 1.olduysa o kadar fatmagül hayli hayli olur:D

daha 2.sezonunda 11 reytinglere düştü seneye 7 ye sonra 1 e düşerdi :d bu reytingler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor.

daha 2.sezonunda 11 reytinglere düştü seneye 7 ye sonra 1 e düşerdi :d bu reytingler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor.
fatmagül selime-rahmi hacere-erdoğan mukaddese gibi kobinasyonlar olursa daha da yükselir malesef halk o tür senaryoları seviyor:D

neyi yükseliyo ya görüyoz :D savunduğun diziye bak ya sana ne desem boş.

savunmuyorum hacı senaryoyı bozup uzatırlarsa dizi 10 yıl sürer zaten çakırlı ilk 2sezondaki vadiyle ondan sonraki 2 sezon ve kvp arasında dağlar kadar fark var 3 farklı senaryodan gitti kvp yoksa o kadar uzun süremez hiçbir dizi her hafta 90 dakika senede 40 bölüm

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking