benim ölçümlerime göre farklı çıkıyor sonuç
fatmagülün suçu ne: 85
muhteşem yüzyıl:65
öbgz:35
vadi:8
reytingler bu şekilde ..)
herkeze göre farklı 3D meselesi
benim ölçümlerime göre farklı çıkıyor sonuç
fatmagülün suçu ne: 85
muhteşem yüzyıl:65
öbgz:35
vadi:8
reytingler bu şekilde ..)
abartma fatmagül ü geçemiyor vadi daha
tüm kesimlere hitap ettiği falan yok kadınlara hitap eden bi dizi.dediğim gibi geçen yılki reytingleriyle devam ediyo
2000 kişiye göre geçemiyoruz önemli olan halkın taktiri
genelde de öyle halkın gündemi caroline-cemile hürrem-mahidevran haci
öbgzk vadinin ismi yanında ezilir kadınlara hitap eden bi dizi sen izlesen nolcak sen fatmagülüde muhteşemide izliyosunvadiyi koysan salıya nal toplar vadi takas...
bitik dediğin dizi vadiyi ikiye katlar.. şu anda bu dizinin ölüsü bile tüm dizileri alaşağı eder sadece kadınlar neden izlesin ben mesela aylini izliyorum kadınlar soneri izler en fazla.. bana hitap eden karakterleride var kızlarada yaşlı kadınlarada yaşlı erkeklerede . gençlerede çocuklarada hitap eder bir osman karakteri herkesin sevdiği bir karakter .. anlatamıyorum sana yada anlamak istemiyorsun..
öbgzk vadinin ismi yanında ezilir kadınlara hitap eden bi dizi sen izlesen nolcak sen fatmagülüde muhteşemide izliyosun
tamam arkadaşım senin düşüncelerine katılmıyorum uzatma.senin erkek seyirci alğılayışına hayranım erkek adamın erkek çocuğu olur gibi bir laf dediğin
erkek adam niye bir grup sapı seyretsin bende bu mantığı çözemedim filmde güzel kızlar yoksa filmi zilemem sap seyretmek istersem aynada kendime bakarım filme niye bakayım)
tamam arkadaşım senin düşüncelerine katılmıyorum uzatma.
sen dizi değilde başka bişey izlemek istiyosan anladın sen.
noldu işine gelmedi değilmi
senin erkek seyirci alğılayışına hayranım erkek adamın erkek çocuğu olur gibi bir laf dediğin
erkek adam niye bir grup sapı seyretsin bende bu mantığı çözemedim filmde güzel kızlar yoksa filmi zilemem sap seyretmek istersem aynada kendime bakarım filme niye bakayım)
ben söyleyeceğimi söyledim sen dizi değilde başka bişey izlemek istiyosan...
haha nasıl şeyler izliyon panpa sen öyle
şöyle renkli bişeyler yani filmi izlerken filmde gördüğün karakter için benimde böyle bir sevgilim olmalı (mesela fatmagül) diye bir düşünceye kapılman lazım...
şöyle renkli bişeyler yani filmi izlerken filmde gördüğün karakter için benimde böyle bir sevgilim olmalı (mesela fatmagül) diye bir düşünceye kapılman lazım...
yakışır sana.
aga ne 20 si kimse izlemiyo fatmagülü ben izleyen 1 kişi bile görmedim tüm ülçe çapında bence 4-5 reyting alır.