Biterse yerine yenisini koymam, koyamam.Cuma için şimdiden emin olma derim Yalancı çabuk biteceği için Kırmızı Oda yazması yakındır.![]()
Biterse yerine yenisini koymam, koyamam.Cuma için şimdiden emin olma derim Yalancı çabuk biteceği için Kırmızı Oda yazması yakındır.![]()
Oha Masumlar'ı bıraktın mı. 😱Muhteşem.
Pazartesi: -
Salı: -
Çarşamba: -
Perşembe: -
Cuma: -
Cumartesi: -
Pazar: -
Önceliklerimi sıraladım ve Sadakatsiz ile ikisini sezon başında defetmek zorunda kaldım.Oha Masumlar'ı bıraktın mı. 😱![]()
Şunu görür müyüz be desem daha diziyi bilmediğine bile eminim.Muhteşem.
Pazartesi: -
Salı: -
Çarşamba: -
Perşembe: Misafir
Cuma: -
Cumartesi: -
Pazar: -
Davetsiz olanlarını hiç sevmem.Şunu görür müyüz be desem daha diziyi bilmediğine bile eminim.![]()
Oh oh bu dünyada güzel şeyler de oluyor.Önceliklerimi sıraladım ve Sadakatsiz ile ikisini sezon başında defetmek zorunda kaldım.![]()
Yapacaklarım biter bitmez yetişirim. Zaten her ikisi de Haziran gibi final yapacaklardır büyük ihtimalle.Oh oh bu dünyada güzel şeyler de oluyor.![]()
Bu mesaj tamamen aklımdan çıkmış.Davetsiz olanlarını hiç sevmem.![]()
İsmini çok klişe buldum, neden izlemeliyim?Bu mesaj tamamen aklımdan çıkmış.Yok yok bizim misafiri ev sahibi bulup getiriyor, cidden.
![]()
İsminden ziyade konusu çok önemli ve Hazal Kaya bu konuda birkaç kez konuştu, aç oku.İsmini çok klişe buldum, neden izlemeliyim?![]()