Biterse yerine yenisini koymam, koyamam.Cuma için şimdiden emin olma derim Yalancı çabuk biteceği için Kırmızı Oda yazması yakındır.
Biterse yerine yenisini koymam, koyamam.Cuma için şimdiden emin olma derim Yalancı çabuk biteceği için Kırmızı Oda yazması yakındır.
Oha Masumlar'ı bıraktın mı. 😱Muhteşem.
Pazartesi: -
Salı: -
Çarşamba: -
Perşembe: -
Cuma: -
Cumartesi: -
Pazar: -
Önceliklerimi sıraladım ve Sadakatsiz ile ikisini sezon başında defetmek zorunda kaldım.Oha Masumlar'ı bıraktın mı. 😱
Şunu görür müyüz be desem daha diziyi bilmediğine bile eminim.Muhteşem.
Pazartesi: -
Salı: -
Çarşamba: -
Perşembe: Misafir
Cuma: -
Cumartesi: -
Pazar: -
Davetsiz olanlarını hiç sevmem.Şunu görür müyüz be desem daha diziyi bilmediğine bile eminim.
Oh oh bu dünyada güzel şeyler de oluyor.Önceliklerimi sıraladım ve Sadakatsiz ile ikisini sezon başında defetmek zorunda kaldım.
Yapacaklarım biter bitmez yetişirim. Zaten her ikisi de Haziran gibi final yapacaklardır büyük ihtimalle.Oh oh bu dünyada güzel şeyler de oluyor.
Bu mesaj tamamen aklımdan çıkmış. Yok yok bizim misafiri ev sahibi bulup getiriyor, cidden.Davetsiz olanlarını hiç sevmem.
İsmini çok klişe buldum, neden izlemeliyim?Bu mesaj tamamen aklımdan çıkmış. Yok yok bizim misafiri ev sahibi bulup getiriyor, cidden.
İsminden ziyade konusu çok önemli ve Hazal Kaya bu konuda birkaç kez konuştu, aç oku.İsmini çok klişe buldum, neden izlemeliyim?