Muhtesem bir diziydi napalim. Böyleleri altin degerinde. Sende izlersen seversin de su önyargin.. Gerci dizideki gelismeleri benden daha iyi biliyorsun.Ay yazık senin halin hal değil.Seni de şu kıvırcık psikopatın yanına yatıralım en iyisi.
Muhtesem bir diziydi napalim. Böyleleri altin degerinde. Sende izlersen seversin de su önyargin.. Gerci dizideki gelismeleri benden daha iyi biliyorsun.Ay yazık senin halin hal değil.Seni de şu kıvırcık psikopatın yanına yatıralım en iyisi.
Ve Babil vakasından sonra yoldaşlığımız yine sallantıya giriyor.Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı...
Pazartesi: -
Salı: -
Çarşamba: -
Perşembe: Bazen Bir Zamanlar Çukurova
Cuma: -
Cumartesi ve Pazar: Bazen O ses-e göz atıyorum.
Note 1: Star-ın yeni 2 dizisinin ilk 2 bölümünü izledim ve bıraktım. 2.5 saata artık hiç dayanamıyorum. Sadece BZÇ eski havası falan ve ağır dram olması ile beni çekiyor. Amma çoğu zaman özetden sonraki 1 saatlik kısımda bıkıyor ve bırakıyorum. Sahneler çok uzadığı için bayıyor.
Note 2: Güldür Güldür Show'a YouTube üzerinden yeni bölümden sonra bakıyorum. Genelde her bölümdeki bir ve ya iki iyi izlenme almış skeçlere.
Sorun Babil'de değil, bende.Ve Babil vakasından sonra yoldaşlığımız yine sallantıya giriyor.
Ben de uzun süreleri sevmiyorum ama sürekli ilgi çekici dizi yapıyorlar halim ne olacak bilmem.Sorun Babil'de değil, bende.
Artık sabrım yok uzun dizi izlemeye. İçim bayıyor uzun dialoglardan falan. Bugün bile birkaç sahnesine göz atdım. Hayır no bakamam dedim ve televizyondan uzaklaşdım.
MD, Babil başka ne var sende?Ben de uzun süreleri sevmiyorum ama sürekli ilgi çekici dizi yapıyorlar halim ne olacak bilmem.
Hekimoğlu ve Jet Sosyete var. Ama Öğretmen ve Hizmetçiler de ilgimi çekiyor resmen çıldıracağım.MD, Babil başka ne var sende?
Şöyle AB diziler yakışır senin kalitene.
Anam hergün dolusun.Hekimoğlu ve Jet Sosyete var. Ama Öğretmen ve Hizmetçiler de ilgimi çekiyor resmen çıldıracağım.
Kanal D'den ziyade Seçkin Özdemir batırmazsa.Anam hergün dolusun.
Hizmetçiler UTC etkisi ile beni de çekti. Yorumlaşırız. Tabii Kanal D tutdura bilirse.
Onun yerime figuran bir yakışıklı koysalar daha çok reyting yapar, hala neden ona başrol verirler anlamıyorum.Kanal D'den ziyade Seçkin Özdemir batırmazsa.
Arkası sağlam demek ki.Onun yerime figuran bir yakışıklı koysalar daha çok reyting yapar, hala neden ona başrol verirler anlamıyorum.
Tipim değil zaten. Ben esmer severim.Arkası sağlam demek ki.Ama senin düşündüğün arkası değil fesatlık yapma.
İzlediğin bölümlerin tekrarını mı izleyecen bir de Çarşamba günü 😱10 Şubat'tan itibaren:
Pazartesi: -
Salı: Hekimoğlu
Çarşamba: Jet Sosyete (Star)
Perşembe: Mucize Doktor
Cuma: Babil - Jet Sosyete (Puhu)
Cumartesi: -
Pazar: -
Sen hala benim nasıl bir Jet Sosyete manyağı olduğumu anlamadın mı hala. 😱İzlediğin bölümlerin tekrarını mı izleyecen bir de Çarşamba günü 😱
Geçen bir konuda izlediğim bir şeyin tekrarını izleyemem diyordun.Sen hala benim nasıl bir Jet Sosyete manyağı olduğumu anlamadın mı hala. 😱
İnternetten tekrar açıp izlemem dedim yoksa TV'de denk gelirsem elbette bakarım. O bölümleri de aylar önce bir kez izledim bir zahmet tekrar bakayım.Geçen bir konuda izlediğim bir şeyin tekrarını izleyemem diyordun.Harbi garipsin.
Daha öncelikli dizi ve filmlerim var.İnternetten tekrar açıp izlemem dedim yoksa TV'de denk gelirsem elbette bakarım. O bölümleri de aylar önce bir kez izledim bir zahmet tekrar bakayım.
Sen kalan bölümleri izleyecektin hani.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?