Ben yanmam, YAKARIM.Beni hafife alma, yanarsın.
Kırıldın mı yoksa. 😱
Ne münasebet.
Ben yanmam, YAKARIM.Beni hafife alma, yanarsın.
Kırıldın mı yoksa. 😱
Onu çok iyi biliyorum canım. Geçen senle konuştuğumuz mevzu aklımda hala yakıyordun az daha birini.Ben yanmam, YAKARIM.
Ne münasebet.
Heh onu bil ve ayağını denk al.Onu çok iyi biliyorum canım. Geçen senle konuştuğumuz mevzu aklımda hala yakıyordun az daha birini.
Bana kırılmazsın zaten, biliyorum.
Bak ya illa gözdağı verecen.Heh onu bil ve ayağını denk al.
Sen beni kırmazsın ki.
Tarzım bu, üzgünüm.Bak ya illa gözdağı verecen.
Aynen öyle canım.
Tarzın batsın.Tarzım bu, üzgünüm.
Bulmuşsun kendine uygun karakter.
Evet, tam idolüm olacak kadın. Yaşasın kötülük.Bulmuşsun kendine uygun karakter.
Sabahları tekrarı var ya, geçen denk geldim Kerim banyoya girdi bu da kapıdan bakmak istedi ama Ebe Nine’ye yakalandı. Bu mu idol.Evet, tam idolüm olacak kadın. Yaşasın kötülük.
Ne yapsın kadın, öyle kakalak bir kocası varken tabi gözü dışarıda olacak son derece doğal. O ebe nine de her yerden çıkar zaten. .ssSabahları tekrarı var ya, geçen denk geldim Kerim banyoya girdi bu da kapıdan bakmak istedi ama Ebe Nine’ye yakalandı. Bu mu idol.
Her gelene cilve yapıyor zaten edepsiz.Ne yapsın kadın, öyle kakalak bir kocası varken tabi gözü dışarıda olacak son derece doğal. O ebe nine de her yerden çıkar zaten. .ss
Ben onun yerinde olsam Erdoğan'la Selim'e yanaşırdım.Her gelene cilve yapıyor zaten edepsiz.
Çok severim Ebe Nine’yi.
Senin yanaşmadığın kimse yok zaten.Ben onun yerinde olsam Erdoğan'la Selim'e yanaşırdım.
Sevmesen şaşardım zaten, nerede iyilik orada sen!
Napiyim, sıcak kanlıyım.Senin yanaşmadığın kimse yok zaten.
İyi olmak da suç oldu.
Ahahah tabi canım.Napiyim, sıcak kanlıyım.
Unutma iyiler her zaman kaybeder.
Ben yanındayken asla kaybetmezsin.Ahahah tabi canım.
Ben kaybetmeye alışığım zaten.
Desene arkam sağlam.Ben yanındayken asla kaybetmezsin.
Of course, always.Desene arkam sağlam.