Hadise'de bişey varmış ki aşk yaşadı adamKarşı tarafta bir şey varmış ki aşk yaşadı kadın.Balon ve şişirme bir isim hiçbir albenisi, iddiası, yeteneği yok. Üzgünüm.
İnansınlar diye yazmadım, milletin ne düşündüğü de umurumda değil, bu benim gördüğüm, inandığım.Hadise'de bişey varmış ki aşk yaşadı adamİkinci yazdığın cümleye kimse inanmaz, üzgünüm kendini teselli et
İnanmaya ve sevinmeye devam etİnansınlar diye yazmadım, milletin ne düşündüğü de umurumda değil, bu benim gördüğüm, inandığım.
Kaan adına sevindim o kadar.
Onun beğendiği parlakların güzel sevgilileri olunca dayanamıyor ondan.Hayırlısı olsun, Hadise'nin bu sefer yüzü güldü diye düşünmüştüm
Niye Kaan kurtuldu oluyormuş onu anlamadım?
Fark ettimOnun beğendiği parlakların güzel sevgilileri olunca dayanamıyor ondan.Çekemiyor, ecünnü diyor.@serhatt
Hiç şüphen olmasın.İnanmaya ve sevinmeye devam et
Kuru iftira.Onun beğendiği parlakların güzel sevgilileri olunca dayanamıyor ondan.Çekemiyor, ecünnü diyor.@serhatt
Fark ettim
Nesi iftira gerçekleri söylüyoruz burada.Kuru iftira.
Doğrusunu bildiğim yalanları dinliyorum şuan, ne gerçeği.Nesi iftira gerçekleri söylüyoruz burada.
Çok gülüyorsun sonun böyle olmasın.
Bana bir şey olmaz endişelenme, sen kendine dikkat et!
Bende yalan olmaz canım, senin ciğerini bilirim ben.Doğrusunu bildiğim yalanları dinliyorum şuan, ne gerçeği.
Başladın yine kuru tehditlere.Bana bir şey olmaz endişelenme, sen kendine dikkat et!
Hı hı. Bir halt bildiğin yok senin. .ssBende yalan olmaz canım, senin ciğerini bilirim ben.
Ben tehdit etmem, direkt yaparım yapacağımı.Başladın yine kuru tehditlere.
Beni hafife alma, yanarsın.Hı hı. Bir halt bildiğin yok senin. .ss
Kırıldın mı yoksa. 😱Ben tehdit etmem, direkt yaparım yapacağımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?