yok henüz fenomen olamadım ama olduğu kadarki takipçilerim aynı görüşte olduklarını beyan ettilerFenomen falan mı oldun ne yaptın?![]()
ayrıca hep olumlu tweetleri favlamışlar benim haricimde!
yok henüz fenomen olamadım ama olduğu kadarki takipçilerim aynı görüşte olduklarını beyan ettilerFenomen falan mı oldun ne yaptın?![]()
Şarkılarının hepsi güzel onun dışında yorum yapamayacağım.yok henüz fenomen olamadım ama olduğu kadarki takipçilerim aynı görüşte olduklarını beyan ettiler![]()
güzel olmasına güzel ben de dinliyorum ama bu hep tekrar ettikleri gerçeğini değiştirmez.Şarkılarının hepsi güzel onun dışında yorum yapamayacağım.![]()
Sahaya yansıyan bir şey yok. Prenses ile Zorun Ne Sevgilim'in ne alakası var mesela?güzel olmasına güzel ben de dinliyorum ama bu hep tekrar ettikleri gerçeğini değiştirmez.![]()
anlatılacak bir şey değil ki şimdi buSahaya yansıyan bir şey yok. Prenses ile Zorun Ne Sevgilim'in ne alakası var mesela?![]()
Albümü tam incelememiştim bu aralar yoğunum biraz dinlemeye pek fırsat yok.Daha yeni mi dinledin şarkı eskiyecek neredeyse.![]()
Dinladikçe Tavsiye şarkısı da bayağı güzel geliyor , öneririm.Prenses şarkısı süpermiş beğendim.@hayret bi şey
Bence Nerdesin Aşkım iyi sayılır çıkış için. Prenses'in arkadan parlaması daha iyi oldu.Dinladikçe Tavsiye şarkısı da bayağı güzel geliyor , öneririm.
@OzaN , Hadise çıkış parçasını Nerdesin Aşkım'a vererek büyük hata yaptı. Tamam şarkı fena değil. Tuttu da ancak Prenses yada Tavsiye ile çıkış yapsaydı şuan çok çok iyi bir performans sergilerdi bence. Albüm satışları Nerdesin Aşkım yüzünden pek iç açıcı değil.
Bilmiyorum. Sanki Prenses daha iyi parlardı gibi geldi.Bence Nerdesin Aşkım iyi sayılır çıkış için. Prenses'in arkadan parlaması daha iyi oldu.
Tavsiye'den ziyade bence "İstisna" harika.![]()
Prenses kesin kliplenir zaten.Bilmiyorum. Sanki Prenses daha iyi parlardı gibi geldi.
Hadise'nin fanları olarak Hadise'ye bildirilecek bir anket yapıldı 'Sıradaki klip hangi şarkıya gelmeli?' diye Prenses açık ara farkla 1. Tavsiye'de 2. oldu. İstisna'ya klip gelir mi bilemiyorum
Eğer çok geçmeden Prenses'e klip çekerse bu yıl Türkiye Müzik Ödülleri'ne aday olabilir. Şarkının potansiyeli tıpkı Zorun Ne Sevgilim gibi![]()
Ama eğer albüm çıkmadan önce dediği gibi hepsini kliplendirme gibi bir durum söz konusuysa 4. yada 5. klip İstisna'ya gelir. Bu arada Yaz Günü isimli şarkı önümüzdeki yaz iş yapabilir klip gelirsePrenses kesin kliplenir zaten.
İstisna bence de kliplenmez, sağlık olsun.![]()
Bence hepsini kliplendirme yine hayal olarak kalır.Ama eğer albüm çıkmadan önce dediği gibi hepsini kliplendirme gibi bir durum söz konusuysa 4. yada 5. klip İstisna'ya gelir. Bu arada Yaz Günü isimli şarkı önümüzdeki yaz iş yapabilir klip gelirse![]()
Prenses olur benceİkinci klip "Tavsiye" veya "Prenses" olacakmış. (Evet biliyorduk ama Hadise de bu yönde açıklama yapmış.)
@hayret bi şey
Öyle olması lazım, sürpriz yapmaz inşallah.Prenses olur bence![]()
Tavsiye olsa da olur aslındaÖyle olması lazım, sürpriz yapmaz inşallah.![]()