ehsan7000
Favori Üye
Aynen pasajla calismasin bi daha bi zahmetAlamadım daha. Birkaç gün içerisinde tüm D&R mağazalarında olacakmış. Pasaj Müzik iyi dendi ama daha sadece sayılı yerlere dağıtılmış.
Aynenbasit album olmuş, once dinleyin, sonra satin alin.
linki NETde mevcut.
Alt yapıda ciddi sorun var. Kurtarırsa sözler kurtaracak gibi. Nerdesin Aşkım zaten hit olacak gibi. Olursa 2 -3 şarkı daha var onlarda fena değil. İskender Paydaş'a güvenmiştik ama yapamamış. Aşk Kaç Beden Giyer albümüne 10 üzerinden 8 - 9 puan verilirdi ama buna 4- 5 anca verilir. Yapacak şey yok maalesef Umarım @ehsan7000'in dediği gibi güzel klipler çekerek şarkıları hit yapabilir. Diğer türlü pek olmayacak gibi. Albümünü alacak kadar sevdiğim bir sanatçı ama bu seferlik olmamış diyelim. Her albümü çok iyi olacak diye birşey yok. Umarım bir daha bu isimlerle çalışmaz.olmamış bu albüm hadise, baştan yap
Prenses TTNet Müzik'te ilginç bir şekilde hızlı yükseliyor. Dün sabah daha 20 bin olmamıştı. Şimdi 50 bini geçmiş 18. sıraya çıkmış. Şarkının Nerdesin Aşkım'dan daha çok sevileceği kesin gibiBaşta fazla yüklendik ama ben sevdim dinledikçe albümü, çoğu şarkı iyi.
Özellikle Prenses'i çok beğendim. Evet bir önceki albümden daha düşük olduğu kesin ama "Kahraman" albümünden de iyi olduğu kesin bence.
Şu an için Top 5:
Not: "Yaz Günü" 1 numaraya vermek için iddiasız bir şarkı olmuş gibi.
- Prenses
- Nerdesin Aşkım
- Tavsiye
- İstisna
- Bu Aralar
Bence alakası yok.Tüm Gökhan Şahin & Emrah Karaduman şarkıları birbirine benziyor. Prenses, Giderli Şarkılar, Rekor, Nabza Göre Şerbet, Zorun Ne Sevgilim vs hepsinin altyapısı aynı sanki.
😱 resmen birbirinin kopyası son zamanlardaki tüm emrah karaduman aranjeleri. sadece aranjeleri dinle bir ardarda fark edersin sen deBence alakası yok.
emrah karaduman ve gökhan şahin. tweetimi favlamışlarKim onlar?
Biraz bakayım dedim her şeyi favlamışlar ki.emrah karaduman ve gökhan şahin. tweetimi favlamışlar
hahaha ama takipçilerim de benimle aynı fikirdeBiraz bakayım dedim her şeyi favlamışlar ki.
Fenomen falan mı oldun ne yaptın?hahaha ama takipçilerim de benimle aynı fikirde