Zaman baya iyi geçiyor ama. Bilmiyordum öğrettiler sağolsunlar.Her üniye başlayan genç gibi sende mi düştün o batağa
Zaman baya iyi geçiyor ama. Bilmiyordum öğrettiler sağolsunlar.Her üniye başlayan genç gibi sende mi düştün o batağa
101 ve batak yurtların vazgeçilmez oyunlarıdır zaten, her yurtta bulunur gece gündüz onları oynayanlarZaman baya iyi geçiyor ama. Bilmiyordum öğrettiler sağolsunlar.@Afet Güçverir
101’e bugn niyetlendik de sonradan kimse oralı olmadı artık başka haftasonlarında.101 ve batak yurtların vazgeçilmez oyunlarıdır zaten, her yurtta bulunur gece gündüz onları oynayanlar
Böyle mi geçiyor üni?101’e bugn niyetlendik de sonradan kimse oralı olmadı artık başka haftasonlarında.
Bu kadar da değil n’aptın sen? Eğlencemiz var biraz da olsa.Böyle mi geçiyor üni?
Alttakiler de eğleniyor canım baksana yüzler gülüyorBu kadar da değil n’aptın sen? Eğlencemiz var biraz da olsa.
Bu yarışmada tahmini ne kadar birinci çıkıyorAlttakiler de eğleniyor canım baksana yüzler gülüyor
Konuya dön diyorsun yaniBu yarışmada tahmini ne kadar birinci çıkıyorYüzüm daha da gülmeli.
Bütün zengin olma hayallerim çöpe gitti.Konuya dön diyorsun yaniÇok çıkıyor ya, 5-10 bin kişi falan oluyor genelde kişi başı 1 TL bile düşmüyor
İddaa, sayısal falan oyna onlardan zengin olma şansın bile daha yüksekBütün zengin olma hayallerim çöpe gitti.
O kadar şanslı değilim hem kaybedersek?İddaa, sayısal falan oyna onlardan zengin olma şansın bile daha yüksek
Senin kullanıcı adını okudular, duydum.
Benim kullanıcı adım okunmadı atmaSenin kullanıcı adını okudular, duydum."Marul'cuk".
Ben akşamları oynayamiyorum dersler var .ss bozdur bozdur harca
Bugün son 3 soruyu sallayarak ben de kazandım, sakız falan alalım boşa gitmesin bari
Kazanamadım yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?