Hababam Uzay'ın Kadrosu Belirlendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tayfun Güneyer :(.

adanalı iyiydi aslında ama komedisi iyi değil:)

zor başlar önce diziye isim bulsunlar :)))))))))))

aslında daha güzel isimler var... babam uzayda , yanık babam uzaylı , deh babam uzay... babanın şarap çanağı.. babalara geldik... bu tarz çeşit çeşit isimler var hem daha çarpıcı :)

aslında daha güzel isimler var... babam uzayda , yanık babam uzaylı , deh babam uzay... babanın şarap çanağı.. babalara geldik... bu tarz çeşit çeşit isimler var hem daha çarpıcı :)

en güzel isim "babalar geldik" olur tam ha babam uzaylılara çok uygun :)))))))))))))))

dizinin ismi türkün uzayla imtihanı mıymış :D valla dizinin eski isminde bi hava vardı... o hava sönmüş bence :D daha iyi isim bulsunlar bu isimle başlarsa tutma olasılığına sıfır gözüyle bakıyorum.. bi komedi dizisinin ismi bu kadar uzun olmamalı..

sinan çalışkanoğlu : hades rolünde ilk izlemiştim başarılı bir oyuncu..
ufuk özkan: hem benim annem bir melekte, hemde geniş ailede süper oynadı filme katkısı çok olacaktır..
peker açıkalın ise benim favorim .. ama bunca komedyeni yanyana getirip harmanlarsan nasıl bişey çıkar ortaya, filmi izleyip karar vereceğiz:)

sinan çalışkanoğlu : hades rolünde ilk izlemiştim başarılı bir oyuncu..
ufuk özkan: hem benim annem bir melekte, hemde geniş ailede süper oynadı filme katkısı çok olacaktır..
peker açıkalın ise benim favorim .. ama bunca komedyeni yanyana getirip harmanlarsan nasıl bişey çıkar ortaya, filmi izleyip karar vereceğiz:)

3 Oyuncuda abartli ve kendini tekrar eden bir oyunculuklari var pekerin yahsi cazibenin otesine yine gecmeyek diger oyuncular hep ayni zaten konusmaya degmez