"Ha Babam Uzay" 14 Mart Çarşamba Show Tv'de Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok ilginç bir gün, daha fazla konuşmak istemiyorum.

Bu haberden şunu da çıkardım, Yetenek Sizsiniz martın sonunda bitiyor.

Show, Çarşamba'yı gözden çıkardı anlaşılan. Bence mantıklı hareket. Ustura Kemal daha boş bir günde daha başarılı olabilir. Hababam Uzay boş günde de başarılı olamazdı bence :)

Geçen hafta acun çarşamba günü dağıldı. show acunu kurtarmak için acunu çarşamba alıp bombos bir gün olan pazari acuna vererek kıyak yaptı. mecbur bu dızıyede çarşamba kaldı

Show TV bu diziye de yazik edecek. Carsamba günü tutmasi cok zor karsisinda muhtesem yüzyil, kuzey Güney, sakarya Firat ve cocuklar duymasin var.

Pazar kimindi ki zaten :)

Pazar günü her zaman Acun'un...

Yeteneksizi kastettim. yeteneksiz sizi ve acunu carsambada ezdırmek istemedi show tv. yoksa yeteneksiz çarşamba kalsaydi bu yapımın ne kadar tırt bir yapım olacağı ortaya çıkacaktı :)))))

Yeteneksizi kastettim. yeteneksiz sizi ve acunu carsambada ezdırmek istemedi show tv. yoksa yeteneksiz çarşamba kalsaydi bu yapımın ne kadar tırt bir yapım olacağı ortaya çıkacaktı :)))))
Yetenek sizsiniz Ha babam uzay başlayana kadar çarşamba yayınlanmaya devam edecek... ezdirmek istemediyse devam etmezdi çarşamba günleri... Bir gün yüksek reyting almıyor diye programın senin tabirinle tırt bir yapım olduğu ortaya çıkmaz...
3 yıldır devam eden bir program ve reyting rakamları programın başarılı olduğunu açık bir şekilde gösteriyor...

Carsamba cok cok yanlis okada dizi varken bence ilk bolumunde ilk 10'a girer ama sonra cok dusecektir.