Hırvatistan - Portekiz: 0-1

Uyku sorunu çekenler için birebir şu turnuva. Rezalet yahu dakka 88 kaleyi bulan şut yok.

Vallahi şişirdin beni. Hem Survivor izlemiyon mu? :)

Ahaha. @MEnes

Cl0yvrVVAAALirO.jpg
Bu mesajlar birebir benim için yazılmış. Ben ki böyle bir futbol aşığıyım. Uyudum maçı izlerken, misafirlikteydim bi de. :A :A Skoru gördüğümde ise şaşırdım ve turnuvaya olan nefretim katlandı. 2. tur dedik top oynarlar dedik ama yoook. Bu Avrupa ülkelerinin top oynamaya niyeti yok belli oldu. :A

Hırvatistan gruplarda taş gibi top oynadıktan sonra 2. turda böyle korkak futbol oynayınca bir golle eleniverdi işte. Portekizde yetenekli oyuncular var bir buldular mı fırsatını affetmezler.

Hırvatistan gruplarda taş gibi top oynadıktan sonra 2. turda böyle korkak futbol oynayınca bir golle böyle eleniverdi işte. Portekizde yetenekli oyuncular var bir buldular mı fırsatını affetmezler.
Vida'nın 90 dakikada 2, uzatmalarla 3 kere gole yaklaştı. Çok kısmetliydi ama olduramadı bir türlü.

Aynen ama verdiği haz şimdiki zevksiz geçen maçları tokatlar :A

Euro 2016 çok sıkıcı geçiyor, NBA de bitti yapacak bişey kalmadı :T:
Diğer bütün uygulamalar takımlar için son dakikaya kalmadan fişi çekmek yönündeyken, günümüzdeki uygulama maçları penaltılara bırakmak yönünde olduğundan kısır maçlar izlemek zorunda kalıyoruz. Bu yönden kötü oldu tabi ki.