Hürriyet'ten Büyük Terbiyesizlik

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,987
Puanı
1,061
Hürriyet Gazetesi'nde bugün yayınanlanan Hande Soral'ın frikik fotosu büyük tepki çekti.

Oyuncu Hande Soral önceki gün kardeşi Bensu Soral'ın 25. yaş gününe katıldı.Çıkışta rüzgar nedeniyle elbisesi açılan güzel oyuncunun fotoğrafı Hürriyet Gazetesi'nin ilk sayfasına kondu. Bu durum başta oyuncu olmak üzere birçok kişinin tepkisine neden oldu.
safsdf.png

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Aserat @Harunnn60 @Forumdash @denizz19

fotoğrafı gördüm şimdi konuya paylaşmıcam forum sıkıntı yaşamasın diye çünkü paylaşan yerleri şikayet ediyorlarmış galiba şunu söyliyeyim büyük terbiyesizlik gerçekten kadınları firikik versin diye gözetleyip en ufak şeyden çıkar sağlamaya çalısan gazetecilerden bende iğreniyorum ama çoğu ünlü buna ses çıkarmıyordu bunlarda azıtıyordu hande soralın tepki koyması iyi olmuş kendisini kutluyorum diğer haberi yapılan kadın ünlülerin başına geldikçe tepki koymaya devam etsinler ses çıkarmayınca dahada azıtıyorlar 😵😵😵

Tamam büyük hata ve ayıp etmiş ama geçip de yıllardır Türkiyenin en çok okunan gazetesine laf etmek acizlik bence. Bir anda bunun üzerinden Hürriyet ailesine laf söylemek kimsenin haddine değil.

Hande Soral bunun hakkını mahkemede savunmalı diye düşünüyorum.

Büyük rezillik cidden. Özlem Özden efsane üslubuyla noktayı koymuş fazla söze gerek yok :A

Böyle bir haberi yapınca ellerine ne geçiyor acaba ayıp denen bir şey var ya

Gördüm bende çok abartmışlar.

Birde çok önceden böyle magazinlerde haberler yapılırdı şu frikik verdi. Şunun şurası gözüktü filana. Ben erkek halimle bile bunlar itici gelirdi bana. Sonuçta bunlar özel şeyleri.

Hürriyet Gazetesi'nde bugün yayınanlanan Hande Soral'ın frikik fotosu büyük tepki çekti.

Oyuncu Hande Soral önceki gün kardeşi Bensu Soral'ın 25. yaş gününe katıldı.Çıkışta rüzgar nedeniyle elbisesi açılan güzel oyuncunun fotoğrafı Hürriyet Gazetesi'nin ilk sayfasına kondu. Bu durum başta oyuncu olmak üzere birçok kişinin tepkisine neden oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 49587

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Aserat @Harunnn60 @Forumdash @denizz19

büyük terbiyesizlik ya bunların yaptığı gazetecilik falan değil iğrenç şeyler bunlar zavallı genç kızın boş bir anını yakalayıp anında zum yapıp teşhir etmek gazetecilikmi lanetliyoruz bunları.. kahpeler sizi gidi ..

yalnız resmi bir görseydik bari:) böylede kuru kuruya yorum yapılmıyorki :))

büyük terbiyesizlik ya bunların yaptığı gazetecilik falan değil iğrenç şeyler bunlar zavallı genç kızın boş bir anını yakalayıp anında zum yapıp teşhir etmek gazetecilikmi lanetliyoruz bunları.. kahpeler sizi gidi ..

yalnız resmi bir görseydik bari:) böylede kuru kuruya yorum yapılmıyorki :))
tuzaktır :F

Bence resimde abartılı bişey yok. Mozaiklemişler.. Neden böyle abartılmış anlamadım. Reklamın iyisi kötüsü olmaz dersem kötü ben mi olurum?

Geçenlerde survivor konusunda @sürgünüm yakınıyordu kızları mayolu göremiyoruz diye @beyazsoy da karşilik olarak cıbıl kız görmek isteyen hürriyet alsın diye... Aklıma bi anda eskiden yapılan gazeteciliği getirdi. Tv dizi oyuncuları boy boy frikik verir boy boy üstsüz özel fotolar çektirir hem de sansürsüz yayınlanırdı.

Çok değişmişiz yada çok değişik bir ülkeydik.

Bence resimde abartılı bişey yok. Mozaiklemişler.. Neden böyle abartılmış anlamadım. Reklamın iyisi kötüsü olmaz dersem kötü ben mi olurum?

Geçenlerde survivor konusunda @sürgünüm yakınıyordu kızları mayolu göremiyoruz diye @beyazsoy da karşilik olarak cıbıl kız görmek isteyen hürriyet alsın diye... Aklıma bi anda eskiden yapılan gazeteciliği getirdi. Tv dizi oyuncuları boy boy frikik verir boy boy üstsüz özel fotolar çektirir hem de sansürsüz yayınlanırdı.

mozaiklenmemiş tepkilerden sonra nette mozaiklendi :))

Burada çıplak kadın fotoları paylaşan arkadaşlar ahlak bekçisi kesilmis sagol Ensar vakfı sağil Erdoğan

O firikiler e senaryo demenem ilginç)).. Onların hepsi kurguydu gündeme gelmek için yapıldı ve izinliydi.. Burda izinsiz çekim var ve kukanilan başlık asıl rahatsız vermis

Normalde boyle foto çekenleri metrobuslerde sapık diye tutukluyorlar ama burda gazeteci deniyor işte Türkiye.. Ben o gün özelikle hürriyetin ismini verdim çünkü hürriyet çok tik almak için böyle fotolari haber diye sunuyor ve yine aynı yoldan tik almak isterken yaptıkları 'kurnazlik' ifşa oldu o kadar

O firikiler e senaryo demenem ilginç)).. Onların hepsi kurguydu gündeme gelmek için yapıldı ve izinliydi.. Burda izinsiz çekim var ve kukanilan başlık asıl rahatsız vermis

Normalde boyle foto çekenleri metrobuslerde sapık diye tutukluyorlar ama burda gazeteci deniyor işte Türkiye.. Ben o gün özelikle hürriyetin ismini verdim çünkü hürriyet çok tik almak için böyle fotolari haber diye sunuyor ve yine aynı yoldan tik almak isterken yaptıkları 'kurnazlik' ifşa oldu o kadar
eski olayların bazıları elbette kurguydu ama böyle kazara verildiğinde de bu kadar olay kopmaz reklamın iyisi kötüsü olmazdı.
Doğru aynı fotograflar amatör olarak internette dolaşıyor. Gazetelere taşınsa habercilik olacak demek(?)

bak beyazsoy sana laf atmış çıplaklık falan demiş en çok çıplaklık seven sensin forumda:D

@beyazsoy çıplaklığı sevmiyor ama böyle frikikli konular olunca cumburlop damlıyor konuya :)) eminim o da resmi göremeyince hayal kırıklığına uğramıştır ? şimdi haldır haldır çeşitli alternatif sitelerden resmi arıyordur :)