@xemrexxx'in fake hesabı demekilk defa @pompy i kahkaha atarken yakaladım@Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx
bunu bir yere yazın bir daha göremezsiniz bu sahneyi)
@xemrexxx'in fake hesabı demekilk defa @pompy i kahkaha atarken yakaladım@Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx
bunu bir yere yazın bir daha göremezsiniz bu sahneyi)
İkisi çok farklı ya. Burada kızı en savunmasız halinde çekmişler, böyle gazatecilik olmaz terbiyesizlik yapmışlar. Hürriyet ve Miiliyet kadın bedeni üzerinden tiraj ve tık almaya çalışıyorlar ayıp.Bence resimde abartılı bişey yok. Mozaiklemişler.. Neden böyle abartılmış anlamadım. Reklamın iyisi kötüsü olmaz dersem kötü ben mi olurum?
Geçenlerde survivor konusunda @sürgünüm yakınıyordu kızları mayolu göremiyoruz diye @beyazsoy da karşilik olarak cıbıl kız görmek isteyen hürriyet alsın diye... Aklıma bi anda eskiden yapılan gazeteciliği getirdi. Tv dizi oyuncuları boy boy frikik verir boy boy üstsüz özel fotolar çektirir hem de sansürsüz yayınlanırdı.
Çok değişmişiz yada çok değişik bir ülkeydik.
@Çiğdem- in öyle fotolarını gazeteye koyucam belki talibi çıkar da kurtuluruzRezillik, buna birde habercilik mi diyorlar? Sırf internettiki abazaları siteye çekip tık almak için böyle iğrenç haberleri nasıl yapabiliyorlar? Tek kelimeyle rezillik. Hande Soral çok sevdiğim bir oyuncudur, geçmiş olsun..
@xemrexxx sen de gazeteci olunca böyle haberler yaparsan @Çiğdem- ile gelip seni boğazlarız.![]()