fok sen olursun biz safiye sultanın yanında
yiğit konuya bakakaldı galiba fenalaştı çocuk
tabi ki de biz safiye sultan hülya avşar han hazretlşerini beğenmiş seni mi beğenecekti
fok sen olursun biz safiye sultanın yanında
yiğit konuya bakakaldı galiba fenalaştı çocuk
tabi ki de biz safiye sultan hülya avşar han hazretlşerini beğenmiş seni mi beğenecekti
Ne hayaller kurmuştursun sen şimdikız bak bu pozu my grubundan paylaştım facede şu oğlan beğenmiş kendisi fransız soyadı da macron acaba ümmetin yardımcı lideri emmanuel macron u nakrabası mı@yatutarsa@Yiğitt @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @dizi kolik @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 56252 Ekli dosyayı görüntüle 56253 Ekli dosyayı görüntüle 56254
ahh şöyle @xemrexxx gibi havasını atacağım birisi beğenmediki bizi ne güzel havasını atıyor çocukNe hayaller kurmuştursun sen şimdi
Üzülme kız o fakelerle hayal kuruyor
Olsun lazım olur yoklukta meselasarışın sever @Çiğdem- ben daha çok kumral severim
Adı ne bunun?kız bak bu pozu my grubundan paylaştım facede şu oğlan beğenmiş kendisi fransız soyadı da macron acaba ümmetin yardımcı lideri emmanuel macron u nakrabası mı@yatutarsa@Yiğitt @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @dizi kolik @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 56252 Ekli dosyayı görüntüle 56253 Ekli dosyayı görüntüle 56254
bu işleri @destere gelince konuşalım neticede ağda, budama vb. yapıp kullanma uzmanı o şimdi bişi demiyeyimÜzülme kız o fakelerle hayal kuruyorbaksana soyunu sopunu birilerine bağdştırmış
Olsun lazım olur yoklukta mesela
@Forumdash adı ne bununAdı ne bunun?
Üzülme kız o fakelerle hayal kuruyorbaksana soyunu sopunu birilerine bağdştırmış
Olsun lazım olur yoklukta mesela
Türk erkeklerine sarısın yakıstırmıyorum sevmemde çünkü kız özellikleri taşıyan şeyleri sevmem türk erkeğindesarışın sever @Çiğdem- ben daha çok kumral severim
Ay sen bilmiyor musun?bu işleri @destere gelince konuşalım neticede ağda, budama vb. yapıp kullanma uzmanı o şimdi bişi demiyeyim
@Forumdash adı ne bunun
faruk bu fake dediAy sen bilmiyor musun?Hem fotoğrafını paylaş o kadar hem de kim olduğunu bileme.
Matthew Noszka imiş @dizi kolikbu işleri @destere gelince konuşalım neticede ağda, budama vb. yapıp kullanma uzmanı o şimdi bişi demiyeyim
@Forumdash adı ne bunun
Türk erkeklerine sarısın yakıstırmıyorum sevmemde çünkü kız özellikleri taşıyan şeyleri sevmem türk erkeğindeama yabancılarda sarısın oğlanlar iyi oluyor evet zaten kime göz koyarsamda şey çıkıyor
bir de bana laf eder gerçek ismini bilmiyorum ben hemen söyledin demek ki böyle bir defterin falan var parlaklarla doluMatthew Noszka imiş @dizi kolik
Niye Kıvanç istisn benceCeo olarak ayarlıyım mi sana? ESRA EROLculuk oynamakmistiyorum
Matthew Noszka imiş @dizi kolik
Niye Kıvanç istisn benceCeo olarak ayarlıyım mi sana? ESRA EROLculuk oynamakmistiyorum
çocuğun hayallerni yıktın @Forumdashfaruk bu fake dedigerçekten fakeyse bnm bişdiğim ismin bir anlamı kalmıyor
Böyle birisi facebookta ne arasınfaruk bu fake dedigerçekten fakeyse bnm bişdiğim ismin bir anlamı kalmıyor
Çok seviyorum @xemrexxx heycana kapılıp sonra o anı mahvetmeyi
Ben CEO'yum cast ajanslarım dolubir de bana laf eder gerçek ismini bilmiyorum ben hemen söyledin demek ki böyle bir defterin falan var parlaklarla dolu@Çiğdem- @dizi kolik @Yiğitt @mrt-06
Fake'se bile netice de gerçek bir insan, illaki adı vardır.faruk bu fake dedigerçekten fakeyse bnm bişdiğim ismin bir anlamı kalmıyor
Hayır büyük oynuyorum seni hedef aldım önce sen sonra onlar
dur at suratlı aslaug ın mist dizisinin 4.bölümü gelmiş ben kaçtım @destere ile @sürgünüm de izliyordur artık bir yerlerdeBen CEO'yum cast ajanslarım doluşu fake hesabı yediysen konuşmayalım
bende yeterince var isimHayır büyük oynuyorum seni hedef aldım önce sen sonra onlar
Bana bunlarla gel Forumdash'ım.Matthew Noszka imiş @dizi kolik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?