Yeni sezon başlamadan izlerim büyük ihtimalle, ama üşeniyorum.
Yeni sezon başlamadan izlerim büyük ihtimalle, ama üşeniyorum.
İnci'nin dava sahnesiyle beraber en etkilendiğim sahneydi. Keşke her şey bu sahnedeki gibi olsaydı.
Acuna belli olmaz Sihirli annem Stoklu yayınlanmıyor @CervantesDizinin 2. sezon senaryosu hazırmış ve çok sağlammış . Umarım Exxen saçma sapan projeler için bu dizinin 2. sezonunu çekmekten vazgeçmez. Şu an 2. sezonu izliyor olmalıydık . Dizinin yeni sezonu ile ilgili hiç ses çıkmaması tedirgin ediyor beni.
İsmail Hacıoğlu ve Hande Doğandemir şu an TV işleriyle meşgul yani çekimler yaza kalabilir.Dizinin 2. sezon senaryosu hazırmış ve çok sağlammış . Umarım Exxen saçma sapan projeler için bu dizinin 2. sezonunu çekmekten vazgeçmez. Şu an 2. sezonu izliyor olmalıydık . Dizinin yeni sezonu ile ilgili hiç ses çıkmaması tedirgin ediyor beni.
Evet haklısın ama çok geç kalacak gibi yeni sezon. Bunu önceden planlamaları gerekirdi.İsmail Hacıoğlu ve Hande Doğandemir şu an TV işleriyle meşgul yani çekimler yaza kalabilir.
Dizinin 2. sezon senaryosu hazırmış ve çok sağlammış . Umarım Exxen saçma sapan projeler için bu dizinin 2. sezonunu çekmekten vazgeçmez. Şu an 2. sezonu izliyor olmalıydık . Dizinin yeni sezonu ile ilgili hiç ses çıkmaması tedirgin ediyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?