2 kişi etiketliyorsun, diğer izleyenler yerine 2 kişi daha etiketlesen çok mu? Konuya öylesine girmesem görmeyecektim bile fragmanı “dizinin izleyeni” olarak.
2 kişi etiketliyorsun, diğer izleyenler yerine 2 kişi daha etiketlesen çok mu? Konuya öylesine girmesem görmeyecektim bile fragmanı “dizinin izleyeni” olarak.
Senin izlediğini bilmiyorum ki etiketliyeyim, bilsem niye etiket yapmıyıyayım elime mi yapışacak?2 kişi etiketliyorsun, diğer izleyenler yerine 2 kişi daha etiketlesen çok mu? Konuya öylesine girmesem görmeyecektim bile fragmanı “dizinin izleyeni” olarak.
O kadar haklısın ki. Her konuda fragman paylaşmak için dört dönülüyorsa tam yapılsın bari. Sevdiğimiz dizilerin konularına fragman atalım diyoruz ona bile izin verilmiyor üstelik bu muameleyle uğraşıyoruz çok ilginç.2 kişi etiketliyorsun, diğer izleyenler yerine 2 kişi daha etiketlesen çok mu? Konuya öylesine girmesem görmeyecektim bile fragmanı “dizinin izleyeni” olarak.
Konuda o kadar yorumum var diziyi izliyorum. Zaten hepi topu 3-4 kişiyiz. Hadi beni bilmiyorsun, izleyip sürekli yorumlayan Aserat'ın da mı izlediğini bilmiyorsun.Senin izlediğini bilmiyorum ki etiketliyeyim, bilsem niye etiket yapmıyıyayım elime mi yapışacak?
Ya izlediğim diziye etiketlenmek hakkımız zaten bu diziyi izleyen 3-4 kişi var.O kadar haklısın ki. Her konuda fragman paylaşmak için dört dönülüyorsa tam yapılsın bari. Sevdiğimiz dizilerin konularına fragman atalım diyoruz ona bile izin verilmiyor üstelik bu muameleyle uğraşıyoruz çok ilginç.
Şimdi bakabildim fragmana.. Fragman gerçekten etkiledi... Sezon finali olması daha üzdü 🙄😪 Birde izleyelim gene yorumumuzu yaparız. @Emre Ozansoy @Angelica @Özgür @Aserat
Arka arkaya izlemeye başlamışsın.1x3
Yine heyecan dolu çok iyi bir bölümdü.
Alican Yücesoy'un karakteri sanırım polis çıktı. Hiç beklemiyordum.
Kemal'in adamı konuştu, denizcilik şirketinde neler olup bittiğini görmüş olduk.
Öte yandan Çetin Bey'in de cinayeti çözüldü, Kemal Bey'den bir hallenmiştim ki haklı da çıkmışım.
Selim'in iyi biri olacağını düşünmemiştim açıkçası ama iyi çıktı.
Filiz kardeşinin eşyalarını almaya gittiğinde annesiyle birlikte yüreğimi dağladılar. Oyunculukları mükemmeldi. Yine sondaki o konteynerlerdeki insanları görünce de yüreğim dağlandı. Cidden insanı derinden etkiliyor dizi
8.5/10
Evet öyle oldu, yarına bitirmeye çalışacağım.Arka arkaya izlemeye başlamışsın.
3'ten sonra aynı etkiyle 4'ü izlemelisin kesinlikle. 4. bölüm en iyi bölümlerden biriydi. O kadar duygulanmıştım ki.
5. bölümde Sedef var bu sefer izlemiş olacaksın.