Hiçsorma ya... Geçen bölüm mahkeme sahnesinde ayakta ağlayarak izledim.
Çok geriyor ve üzüyor beni dizi,sahneler..gerçekler sert çarpıyor!
@Dosi @Zeyno45 @Angelica @phoebebuffay Bu diziye bakmanızı isterim.
Abi üçüncü bölüm tamamdır izliyorum ben
Hiçsorma ya... Geçen bölüm mahkeme sahnesinde ayakta ağlayarak izledim.
Oturup doğmadan önce yayınlanan dizileri youtube dan izleyeceğine oturda bu diziyi izleYorumları görünce bir an önce kalan bölümleri izlemek istiyorum, ilk bölümden sonra izlememiştim çünkü. Tüm sezon yayınlandıktan sonra mı izlesem acaba?
Bücür Cadı'yı izledim, şimdi Deli Yürek'e merak saldım abi.Oturup doğmadan önce yayınlanan dizileri youtube dan izleyeceğine oturda bu diziyi izle
Mahkeme sahnesinin tamamı, İnci’nin başına gelenler tokat gibi çarptı gerçekleri... Dizide adalet yerini buldu, katiller cezalandırıldı ama maalesef İnci’nin yaşadıklarını gerçekte yaşayan Sezgi’nin katilleri serbest kalmış... Hikayesini okudukça kanım dondu.Hiçsorma ya... Geçen bölüm mahkeme sahnesinde ayakta ağlayarak izledim.
Bu yeni olayda şu genç kızın hikayesimi ismi biran aklıma gelmedi?Mahkeme sahnesinin tamamı, İnci’nin başına gelenler tokat gibi çarptı gerçekleri... Dizide adalet yerini buldu, katiller cezalandırıldı ama maalesef İnci’nin yaşadıklarını gerçekte yaşayan Sezgi’nin katilleri serbest kalmış... Hikayesini okudukça kanım dondu.
Oturup doğmadan önce yayınlanan dizileri youtube dan izleyeceğine oturda bu diziyi izle
Fragmandaki olayı mı diyorsun? Benim aklıma Özgecan Aslan geldi o yakılmıştı.Bu yeni olayda şu genç kızın hikayesimi ismi biran aklıma gelmedi?
Ahh işte..O geldi benimde aklıma..direk gerildim.Fragmandaki olayı mı diyorsun? Benim aklıma Özgecan Aslan geldi o yakılmıştı.
Yarın izliyorum abla.@Emre Ozansoy emreee abimi kızdırma bakımmm izle mutlaka
SoracağımYarın izliyorum abla.
Mükemmel bir makyaj var...gerçeklik sağlamak adına!Herkes izlesin valla. 5. bölümde de beraber ağlayalım hatta.Akşamdan beri kaç kere izledim hatırlamıyorum fragmanı.
Sedef Avcı’yı uzun aradan sonra bir işte görecek olmak çok heyecanlandırdı beni. Diziye konuk olacağını duyduğumdan beri çok merak ediyordum hikayesini. Böyle bir şey hiç beklemiyordum. Çok inanarak oynadığı belli. ❤️ İzlerken çok üzüleceğim belki ama bu harika işte yer aldığı için de çok mutluyum.
Bunu da buraya bırakayım. Yazdıkları çok güzel.
Ekli dosyayı görüntüle 98569
Cidden makyajı çok iyi. 4. bölümde göründüğü kısımda ürperdim resmen. Yardımına ihtiyacım var dediğinde zaten bittim.Mükemmel bir makyaj var...gerçeklik sağlamak adına!
Gerçekten bu dizi açık kanalda da verilmeli sonradan.
Sadece çok sansür yada kesinti olurdu... Dİzi gerçekliğini yitirirdi bence.Cidden makyajı çok iyi. 4. bölümde göründüğü kısımda ürperdim resmen. Yardımına ihtiyacım var dediğinde zaten bittim.
Keşke TV8’de yayınlansaydı Kırmızı Oda gibi. Daha çok insana ulaşılırdı. Ama o zaman da süresi uzun bir iş olurdu...
Gece gördüm bunu.
Yalnız hem jenerikte hem de burada Engellenebilir her ölüm, Cinayettir...! diye yazılması çok çiğ duruyor keşke Türkçe özürlü olmayan biri hazırlasaymış şunları.Gece gördüm bunu.Exxen’de bir sürü içeriğin afişi yenilenmiş.
İlk afiş de güzeldi ama bu ayrı güzel.
Ay evet ben de başından beri ona taktım.Yalnız hem jenerikte hem de burada Engellenebilir her ölüm, Cinayettir...! diye yazılması çok çiğ duruyor keşke Türkçe özürlü olmayan biri hazırlasaymış şunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?