Kırgın Çiçekler'in bölümünde heyecan hiç bitmediği için sıkılmayacaksın emin ol seveceğin bir sürü karakter varBölüm süreleri çok uzun en büyük önyargım o,internetten o kadar uzun izlemeye katlanamıyorum
Kırgın Çiçekler'in bölümünde heyecan hiç bitmediği için sıkılmayacaksın emin ol seveceğin bir sürü karakter varBölüm süreleri çok uzun en büyük önyargım o,internetten o kadar uzun izlemeye katlanamıyorum
Pek sanmıyorum ya neyseKırgın Çiçekler'in bölümünde heyecan hiç bitmediği için sıkılmayacaksın emin ol seveceğin bir sürü karakter varVe komedi kısmı da saç baş savaşları da çok iyi
O kadar çok kişi hiç sanmıyorum deyip başladı KiPek sanmıyorum ya neyseBelki ilerde bi göz atarım
Ben herkes gibi değilimO kadar çok kişi hiç sanmıyorum deyip başladı Ki
Hadi aç sana sadece ilk 15 dakikasını izle diyorum bak süreyi de kıstımBen herkes gibi değilimBenim bi yerim saygınlığım var
Gurbet Kadını izliyorum şekerimHadi aç sana sadece ilk 15 dakikasını izle diyorum bak süreyi de kıstım15 dakikada içine çekecek
Neyse izlemezsen izleme sana gerçekten seyir zevki yüksek bir iş tavsiye etmiştim.Gurbet Kadını izliyorum şekerim
Evet izlemeye başladım.
Onu bunu bırakta kaça geldiğini söyleNeyse izlemezsen izleme sana gerçekten seyir zevki yüksek bir iş tavsiye etmiştim.
Cemo ile niye evleniyorlar ya birbirlerini sevmiyorlar ki10.bölümü bitirdim @serhatt yorumlarımı spoiler içinde yapacağım okuma
Hakkı, Elif'e sonunda söyledi evlenmeleri gerektiğini Elif'in tepkisi şahaneydi zaten. Zeyno Ana onun gitmesini engelleyecek. Müzikler şahane ya. Zeliha köşeye sıkıştı iyice yakında kan davasına son verilip Cemo ile düğünleri olacak ama Kemal'in katili olduğu ortaya çıkınca işler bozulacak.
Aynen kadro şahaneydiEvet izlemeye başladım.
Bitmek üzere sayılır
Eskiden biliyordum ama hiç bir şey hatırlamadığımı anladım. ilk 5 bölüm tam izledim sonrakiler atlayarak izliyorum. Dizi harika.
Nerden nereye dedirtiyor ve baya son senelerde izlediğimiz oyuncular varmış
12Onu bunu bırakta kaça geldiğini söyle
Spoiler vermek gibi olmasın ama töreyi sonlandırmak içinCemo ile niye evleniyorlar ya birbirlerini sevmiyorlar ki
Cemo ile niye evleniyorlar ya birbirlerini sevmiyorlar ki
Aa niye spoi vermişsiniz 😱 yani sen spoi olarak yazmışsında serhat okumuş.Aynen kadro şahaneydi
12
Spoiler vermek gibi olmasın ama töreyi sonlandırmak için
Bende 12 deyimAynen kadro şahaneydi
12
Spoiler vermek gibi olmasın ama töreyi sonlandırmak için
12'nin yarısındayımBende 12 deyim
Lanet olsun bu töreye
İşsizim12'nin yarısındayımİşsiz misin bayağı rahat geldiğine göre
Güzel güzelİşsizim13e geçtim
Biz öyle bişey yapsak öldürürler anındaGüzel güzelElif nasıl kafa tuttu aşirete
Sen daha önce izlememiştin dimi diziyi zira ilerleyen bölümlerde ki daha var ama üzücü bir olay yaşanacakBiz öyle bişey yapsak öldürürler anında
İzledim,yayınlandığı dönemde daha çocuktumSen daha önce izlememiştin dimi diziyi zira ilerleyen bölümlerde ki daha var ama üzücü bir olay yaşanacak
Aynen o bölümde aşırı üzülmüştüm ölmemeliydi kesinlikle.İzledim,yayınlandığı dönemde daha çocuktum
şimdi izledikçe müzikler olsun sahneler olsun hatırlıyorum
Bahsettiğin olay Elifin ölümü galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?