- Reaksiyon puanı
- 58,351
- Puanı
- 1,061
Rihiş de tam arkada imiş bak resime.
Tabii Queen Taylor daha önde oturacak.
Aynen onu da gördüm. Sahneye çıkması kolay olsun diye köşeye ve öne koyuyorlar.
Rihiş de tam arkada imiş bak resime.
Tabii Queen Taylor daha önde oturacak.
Rihanna Kiss is Better
Taylor Swift Wildest Dreams söyleyecekmiş gece de.
ne zaman ödüller dağıtılıyor benim niye haberim yok
Bu gece veriliyor. Türkiye saati ile 01'de kırmızı halı başlıyor. Oranın saati ile 6'da.
Performanslar ve ödüller ise 03'de başlıyor. Buradaysan izle. @Forumdash seni yalnız bırakmaz.
Power TV'den cnli verilecek.
yinemi power ya ? şunu düzgün kanallar niye almıyorki mesela star yayınlasın izlerdik ne güzel power sakat kanal çekmiyor bir türlü ?
@Forumdash la beğenilerimizi uyuşmuyorki gidip @Çiğdem- in parlaklarını desteklemeye başlar zaten power çekmiyor tüm bu moral bozukluğuyla anca gidip uyurum
Yarın sonuçları merakla bekliyorum.
Bende uyuyorum zaten. Tekrarını bakarım belki yada netten izlerim.
ayy gece 3 kadar kim bekleyecek bu zaten ben yatarım birazdanyinemi power ya ? şunu düzgün kanallar niye almıyorki mesela star yayınlasın izlerdik ne güzel power sakat kanal çekmiyor bir türlü ?
@Forumdash la beğenilerimizi uyuşmuyorki gidip @Çiğdem- in parlaklarını desteklemeye başlar zaten power çekmiyor tüm bu moral bozukluğuyla anca gidip uyurum
ayy gece 3 kadar kim bekleyecek bu zaten ben yatarım birazdan
senin miley cyrus soyunacakmış bu gece canlı yayında)
artık uyku falan kalmaz sende
o saate kadar uyumamışsam kesin bakarım ? ama işte power ın çekim gücüne bağlı bu
Kırmızı halı birazdan başlar. Bence sen ona bak.Ödülleri boş ver.
aaa yokk uykusuz kalamıyorum ben ne olursa olsun uykuma düşkünümyarın işmi var okulmu var izleriz işte birliktehem senin desteklediğin onca parlak yarışıyor şimdi onları desteksiz bırakmak sana yakışmaz
zaten bende ona bakacağım yalnız halıya değil halının üstünde geçen bıldırcınlar hedefim
aaa yokk uykusuz kalamıyorum ben ne olursa olsun uykuma düşkünüm
Bende yarın okulu ekip baksam mı birazına.ss
allah bilir sabahta geç uyanıyorsundurniye evde kaldığın anlaşıldıçevrendeki kızlar sabahçı tabi kargalar daha bişey yemeden kalkıp iş yapıyorlar sen öğlene kadar horluyorsun tabiki onların kısmeti açılır
bence bak yılda bir kez iki üç saat ekmekten bişey olmaz hem sınav yoksa okulu ekmek dahada hayırlısıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?