Hayır. İngiltere kraliçesi vardı ya çılgın.
En son 0.7 civarında gidiyordu bayağıdır bakmıyorum ama demekki 0.7'yi koruyamayı başarmış. Onay aldığına göre.
Ecbert'in karısı mı. Hani o kadın Ecbert'i öldürecekken Judith gelip arkadan pıçaklamıştı?Hayır. İngiltere kraliçesi vardı ya çılgın.
Ecbert'in karısı mı. Hani o kadın Ecbert'i öldürecekken Judith gelip arkadan pıçaklamıştı?
İsmi bile aklımda kalmamış o derece önemsiz bir karakter Sen devam et boşver kwentrithi falanOff sus tamam. Queen Kwenthriht'den bahsediyorum.
İsmi bile aklımda kalmamış o derece önemsiz bir karakter Sen devam et boşver kwentrithi falan
Bu lanet diziyi şu kadın için izliyordum. El mecbur döneceğim diziye bu kadın için.Fantastik dışına dahada çıkmam empire ve bu diziye farklı olarak basladım mesala ikisinide bıraktım fantastik dısı izleyemiyorum olmuyor
buna @Harunnn60 başlatmıştı beni oda çoktan bıraktı sanırım
hhahah aa zaten bizde bu ecünnü yüzünden bırakıyoruz diziyi ayoll komedide bunun ne işi varBu lanet diziyi şu kadın için izliyordum. El mecbur döneceğim diziye bu kadın için.
Benim sevdiğim kadın oyuncular neden kötü projeler seçiyorlar. @Forumdash
Güzellik katıyor diziye. Ama entrikalı dizilere daha çok yakışır.hhahah aa zaten bizde bu ecünnü yüzünden bırakıyoruz diziyi ayoll komedide bunun ne işi var
gotham için sevindim ama last man la ilgilenmişyorum artık bitsede olurduFantastik dışına dahada çıkmam empire ve bu diziye farklı olarak basladım mesala ikisinide bıraktım fantastik dısı izleyemiyorum olmuyor
buna @Harunnn60 başlatmıştı beni oda çoktan bıraktı sanırım
Gotham aradan döndü 2 bölüm verdi ayoll izle artık özellikle baya iyi bölümler oluyor ona göregotham için sevindim ama last man la ilgilenmişyorum artık bitsede olurdu
onu izleyeceğim zaten fazla geride kalmadım bu aralar zaman bulamıyorum yine yarıda kalanlar var fargonun son bölümüne bile bakamadımGotham aradan döndü 2 bölüm verdi ayoll izle artık özellikle baya iyi bölümler oluyor ona göre