@destere kaçırayım derken kendi kaçacak gibiAaaa sus beeeHazirandan önce gidemez daha yeni geldi hala tam gelemedi bile
@destere profiline @Harunnn60 at gibi kişneyen bir kadın koymuş @destere ogünden beridir kayıp
@destere kaçırayım derken kendi kaçacak gibiAaaa sus beeeHazirandan önce gidemez daha yeni geldi hala tam gelemedi bile
@destere profiline @Harunnn60 at gibi kişneyen bir kadın koymuş @destere ogünden beridir kayıp
Sık bence böyle sankı gitmesini bekliyormuşsun gibi bir görüntü çiziyon@destere kaçırayım derken kendi kaçacak gibiBilmiorum kızım bi uzak kaldı cocuk. Sıkmak da istemiyorum acıkcası. Netflixin altını üstünü getirdi zaten
Aksine sıktığım zaman hepten kaçarSık bence böyle sankı gitmesini bekliyormuşsun gibi bir görüntü çiziyon
Ne dizisi yine , Gothamı bitirsin önceAksine sıktığım zaman hepten kaçarYoksa ben ona ne diziler öneririmHatta bugun erken geldim ki yeni dizi konusu acıcam
Yeni başlayacak beeNe dizisi yine , Gothamı bitirsin önce
Valla orayı senin kadar merak etmiyorumÇocugu dizi ve filmlerle sıktık kendini dağlara mı vurdu ne? Bugun yarın der yozon goroşok orkodoşlar
bir yere kaçacağım yok ama teklemeye devam edeceğim uzun süreAaaa sus beeeHazirandan önce gidemez daha yeni geldi hala tam gelemedi bile
Kora -Japon dizisiyse @xemrexxx in ilgi alanıbir yere kaçacağım yok ama teklemeye devam edeceğim uzun sürebu arada forumdash hangi diziyi önerecekti bilmiyorum ama ben önce davranıp bir dizi önereyim netflix de kore veya japon yapımı bir dizi var Black konusu ilginç bir göz atalım bir arahatta ben gothamdan sonra göz atayım diyorum@MasacRE- ve @Maskeli Fedai yi de diziye bekleriz
@Harunnn60 la @eskici ye dizi falan önermiyorum artık önce la casa pepel i bitirsinler
jessica geliyorsa iki elim kandada olsa gelirim karşılamayaYeni başlayacak beeGerçi Jesica'mız başlayacak haftaya döner merak etme
kuru iftira.ss
hayır @xemrexxx nin diziler berbat benim önerdiklerim gerçekten süper konusuda fantastik tam senlik
sen daha yaşıyormusunkuru iftira.ss
hayır @xemrexxx nin diziler berbat benim önerdiklerim gerçekten süper konusuda fantastik tam senlikbir ecünnü japon kız var bu kız geleceği görüyor
sen daha yaşıyormusun
İkinizde geberdiniz ayollkuru iftira.ss
buradaki tek efsane benim siz kestanesinizİkinizde geberdiniz ayollNeyse ki efsane üçlü uzun süre ardından bir arada
tosbağadan efsanemi çıkar onu görmezden gel kendiliğinden çekip gider bulaştırma bizeİkinizde geberdiniz ayollNeyse ki efsane üçlü uzun süre ardından bir arada
Önermiyorum deyip gizliden öneriyor gibisinbir yere kaçacağım yok ama teklemeye devam edeceğim uzun sürebu arada forumdash hangi diziyi önerecekti bilmiyorum ama ben önce davranıp bir dizi önereyim netflix de kore veya japon yapımı bir dizi var Black konusu ilginç bir göz atalım bir arahatta ben gothamdan sonra göz atayım diyorum@MasacRE- ve @Maskeli Fedai yi de diziye bekleriz
@Harunnn60 la @eskici ye dizi falan önermiyorum artık önce la casa pepel i bitirsinler
tosbağadan efsanemi çıkar onu görmezden gel kendiliğinden çekip gider bulaştırma bize
Aaa ikinizde birbirinizi çok güzel övüyorsunuz gerçektenburadaki tek efsane benim siz kestanesiniz
sende ilgileniyormuş gibi yapıp listene eklersin bir araÖnermiyorum deyip gizliden öneriyor gibisin
İzliyorum ya daha ne istiyorsunsende ilgileniyormuş gibi yapıp listene eklersin bir arasanki izleyeceğinmi var senin için dizi sorun değil at listeye gitsin
kışın kabuğuna çekiliyor sen yazın göreceksin tosbağayı tutana aşkolsunAaa ikinizde birbirinizi çok güzel övüyorsunuz gerçekten
yılda bir bölümİzliyorum ya daha ne istiyorsun
@xemrexxx Çalışıyormus ama sen ne halt yapıyorsunda meşkulsun onu çözemedik ayollkışın kabuğuna çekiliyor sen yazın göreceksin tosbağayı tutana aşkolsun
8 bölüm izledim şu ana kadarkışın kabuğuna çekiliyor sen yazın göreceksin tosbağayı tutana aşkolsun
yılda bir bölümresmen diziye hakaret bu bence çek ellerini la casa dan dizi yayınlandığından beri böyle eziyet görmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?