FOX Gotham 2. Sezon Yorumları

Gökyüzüne batman işareti

filmleri pek izlememiştim arada bir bakıp kaçtığım olmuştu zaten gothamdan önce batman izleyeceğimi söyleseler adamlara küfrederdim
) ama gotham nedense farklı ve daha hoş geldi sanki daha benlik gibi
Film serisi de güzeldi ama benim en beğendiğim son filmdi. Jokerli de iyiydi de Tom Hardy oldugu için 3 daha bi güzeldi
Fırsatın olursa izle...

Gotham'ın atmosferi bence de çooooook iyi. Hangi zamanda geçtiğini bile kestiremiyorum

filmleri pek izlememiştim arada bir bakıp kaçtığım olmuştu zaten gothamdan önce batman izleyeceğimi söyleseler adamlara küfrederdim
) ama gotham nedense farklı ve daha hoş geldi sanki daha benlik gibi
Daha bizim velet büyüyecek de sinema filmi tamamlanacak da ohhooooo... dün gece büyüyüp geri mi dönecek demiştim ama belki film serisinde bulur katili? Filmleri izlemişmiydin?
2008 yapımı karaşovalye sadece batman serisinin değil sinema tarihinin başyapıtlarındandır bence ordakı joker rolunu oynayan kişi sayesinde tabi öldüğüne çok üzülmüştüm dahada onun gibi kisme jokeri canlandıramaz bence

aaa 90lı yıllardakı batman serisi ise ordakı penguen gothamdakı penguen gibi değildi çok çirkin birşeydi ıyyyyyy

2008'deki mi önce izlemişmiydin? 90'daki ni mi?

2008'deki mi önce izlemişmiydin? 90'daki ni mi?
yakın dönemki batman serisinden bence en harikası 2008 yapımı karaşovalye olan cnm hatta sinema tarihinin başyapıtlarından bence ama batmanı joker ezmişti resmen
heath ledger harika bir joekr eprformansı göstermişti ama malesef öldü

eski batman serisini çocukken çok izledim ayol televizyon sürekli veriyordu o filmelrle büyüdük ama ordakı penguen mide bulandırıcıydı

Ben hiç izlemezdim böyle çizgi kahraman filmlerini
iyi ki de izlememişim travma sebebi resmen
neden kaslı erkek sevdiğini anladım

2008 batmani dururken 90'ların batmanini yayonlayan siteyi ihbaer ederim
hahah ayy zaten 90lı yıllardakı batmanda ben jokeri hiç hatırlamıyorum penguendi oserideki batmanın düşmanı bu joker 2000lı yıllardakı serilerde çıktı piyasaya

hiçbirini izlemediğim için aklıma pek bişey gelmiyor
) ama gotham dan sonra filmleri izleyeceğim ilk fırsatta yalnız @OzaN film etkinliklerine bir iki tane batman koymuyorki arada kaynasın ?

hiçbirini izlemediğim için aklıma pek bişey gelmiyor
) ama gotham dan sonra filmleri izleyeceğim ilk fırsatta yalnız @OzaN film etkinliklerine bir iki tane batman koymuyorki arada kaynasın ?
Yani @OzaN aslında populer kültür filmleri de koysaydı iyiydi.Çerezlik güzel filmlere ihtiyac vardı

Eski filmler olacağına(siyah beyaz) böyle çerezlik diyebileceğim populer olsa güzel olurdu

siyah beyazları bende seviyorumda şimdi popi deyince yarın obürgün başka bri arkadaşta recep gubidik filmi izleyelim etkinlikte der ? tam işin cılkı çıkar
)

aaa 2.sezonu bence eksinlikle hak etti @destere

ayy ama fish gelicek diye bölümü tedirgin izliyorum vlla inş yalan haberdir @Forumdash

fish in gelişi ertelendikçe bende sevinmeye başladım
taa sezon başı bizi korkuttular fish gelecek diye allahtan daha şimdiye kadar gözükmedi kakalak, umarım sonsuza kadar uğramaz diziye