FOX Gotham 2. Sezon Yorumları

aaa tamamda @Forumdash o değil diyor ozaman kadın başka birinin adresini verdi
adam bulucenin ailesinide hatırlamıyordu zaten :F:F:F

banada oymuş gibi gelmişti ama aa gerçi bu dizide batman işlenmez bence belki finalinde görürüz oda son sahnede olur ve gölgesini görürüz onuda tam aydınlıkla göstermezler
:F:F:F
Gökyüzüne batman işareti :F

filmleri pek izlememiştim arada bir bakıp kaçtığım olmuştu zaten gothamdan önce batman izleyeceğimi söyleseler adamlara küfrederdim :)) ama gotham nedense farklı ve daha hoş geldi sanki daha benlik gibi :)
Film serisi de güzeldi ama benim en beğendiğim son filmdi. Jokerli de iyiydi de Tom Hardy oldugu için 3 daha bi güzeldi:X Fırsatın olursa izle...

Gotham'ın atmosferi bence de çooooook iyi. Hangi zamanda geçtiğini bile kestiremiyorum:X

filmleri pek izlememiştim arada bir bakıp kaçtığım olmuştu zaten gothamdan önce batman izleyeceğimi söyleseler adamlara küfrederdim :)) ama gotham nedense farklı ve daha hoş geldi sanki daha benlik gibi :)
Daha bizim velet büyüyecek de sinema filmi tamamlanacak da ohhooooo... dün gece büyüyüp geri mi dönecek demiştim ama belki film serisinde bulur katili? Filmleri izlemişmiydin?
2008 yapımı karaşovalye sadece batman serisinin değil sinema tarihinin başyapıtlarındandır bence ordakı joker rolunu oynayan kişi sayesinde tabi öldüğüne çok üzülmüştüm dahada onun gibi kisme jokeri canlandıramaz bence :(:(:(

aaa 90lı yıllardakı batman serisi ise ordakı penguen gothamdakı penguen gibi değildi çok çirkin birşeydi ıyyyyyy :ppp::ppp::ppp:

2008 yapımı karaşovalye sadece batman serisinin değil sinema tarihinin başyapıtlarındandır bence ordakı joker rolunu oynayan kişi sayesinde tabi öldüğüne çok üzülmüştüm dahada onun gibi kisme jokeri canlandıramaz bence :(:(:(

aaa 90lı yıllardakı batman serisi ise ordakı penguen gothamdakı penguen gibi değildi çok çirkin birşeydi ıyyyyyy :ppp::ppp::ppp:
2008'deki mi önce izlemişmiydin? 90'daki ni mi?

2008'deki mi önce izlemişmiydin? 90'daki ni mi?
yakın dönemki batman serisinden bence en harikası 2008 yapımı karaşovalye olan cnm hatta sinema tarihinin başyapıtlarından bence ama batmanı joker ezmişti resmen
heath ledger harika bir joekr eprformansı göstermişti ama malesef öldü:(:(:(

eski batman serisini çocukken çok izledim ayol televizyon sürekli veriyordu o filmelrle büyüdük ama ordakı penguen mide bulandırıcıydı :ppp::ppp::ppp:
penguin1.jpg

yakın dönemki batman serisinden bence en harikası 2008 yapımı karaşovalye olan cnm hatta sinema tarihinin başyapıtlarından bence ama batmanı joker ezmişti resmen

eski batman serisini çocukken çok izledim ayol televizyon sürekli veriyordu o filmelrle büyüdük ama ordakı penguen mide bulandırıcıydı :ppp::ppp::ppp:
penguin1.jpg
Ben hiç izlemezdim böyle çizgi kahraman filmlerini:X iyi ki de izlememişim travma sebebi resmen:F neden kaslı erkek sevdiğini anladım :F

Gökyüzüne batman işareti :F

Film serisi de güzeldi ama benim en beğendiğim son filmdi. Jokerli de iyiydi de Tom Hardy oldugu için 3 daha bi güzeldi:X Fırsatın olursa izle...

Gotham'ın atmosferi bence de çooooook iyi. Hangi zamanda geçtiğini bile kestiremiyorum:X

penguin1.jpg

hiçbirini izlemediğim için aklıma pek bişey gelmiyor :)) ama gotham dan sonra filmleri izleyeceğim ilk fırsatta yalnız @OzaN film etkinliklerine bir iki tane batman koymuyorki arada kaynasın ? :)

Eski filmler olacağına(siyah beyaz) böyle çerezlik diyebileceğim populer olsa güzel olurdu:X

siyah beyazları bende seviyorumda şimdi popi deyince yarın obürgün başka bri arkadaşta recep gubidik filmi izleyelim etkinlikte der ? tam işin cılkı çıkar :))

aaa 2.sezonu bence eksinlikle hak etti @destere :Z:Z:Z

ayy ama fish gelicek diye bölümü tedirgin izliyorum vlla inş yalan haberdir @Forumdash
:A:A:A

fish in gelişi ertelendikçe bende sevinmeye başladım:) taa sezon başı bizi korkuttular fish gelecek diye allahtan daha şimdiye kadar gözükmedi kakalak, umarım sonsuza kadar uğramaz diziye :)