FOX Gotham 2. Sezon Yorumları

2x2

Bu sezon çok iyi başladı, daha da iyiye gideceğini düşünüyorum.

Bu manyaklar diziye ayrı bir hava kattı Penguen'le Joker karşılaşırsa tadından yenmez.
Cameron Monaghan beklediğimden daha da mükemmel bir Joker olmuş. O gülüş bütün karakteri göz önüne seriyor helal olsun.

Kevaşe Barbara, Jim'e tenha bir yerde çok pis dayak attırdı. Polis departmanının saldırıya uğraması sonucu (önüne gelen saldırıyor) Essen'in ölümüne üzüldüm, sevdiğim bir isimdi.
8.5/10

aaa evet bu bölümde çok harikaydı bence bu çocukta umut var diziden sonra batman filmlerinde değerlendirilmesi lazım bence batman sürekli yeniden seri yapılıp duruluyor yeni bir seride önümüzdeki yıllarda bu çocuğada şans verseler iyi olur aslında jokeri çok iyi oynayan birisi vardı o öldükten sonra kimse o rolu iyi oynayamadı malesef

2x1

Birkaç gün önce izledim ama sevemedim bence zayıf bir sezon açılışı oldu.

Barbara'nın sahneleri güzeldi sadece. Çok güzel kadın ya, baya çılgın işler yapacağa benziyor.

Diğer karakterlerin sahneleri ilgimi çekmedi. Diziyi aslında geçen sezon finalinde bırakma kararı almıştım ama bir deneme yaptım tekrar, bırakacaktım bu bölümde ama şimdi de 2. bölüm için baya iyi yorumlar gördüm. Bir de ona bakayım öyle bırakırım büyük ihtimal.

6- /10

senin gibi @Harunnn60 da ısınamıyordu bu diziye 2.sezonun 2.bölümünü izle diye ısrar ettim senin içinde geçerli bu sözlerim kesinlikle diziye devam edeceksiniz 2.bölümde tamamen bir joker fırtınası var ve diğer bölümler o doğrultuda giderse eğer öyle görünüyor ikinizde bırakamıcaksınız bu sefer bir an önce izleyin 2.bölümü tam istediğiniz kıvama geldi herşey

İzleyeceğim zaten dediğim gibi.

2x3

Müthiş bir bölümdü.

Bölümün ismini gördüğümüz halde şok olduk. Jerome'nin ölmesi çok saçma oldu. Şimdi Joker, Jerome'a özenen biri gibi görünecek. Yanlış anlaşılacak.

Adamın ölüşü bile mükemmeldi. Muhteşem rolünün hakkını veren Cameron Monaghan'ı bir daha göremeyecek olmamız gerçekten çok üzücü.

Alfred'in Lee’ye bildiğin yazdı.
Barbara'da kötülüğe iyice alıştı.
9/10

3.bölüm izledim bende 🙂🙂🙂
ahhhh jerome ölmesini beklemiyordum hepimiz joker anıyorduk o çocuğu

joker bencede şimdi jeromeye benzemeye çalısan birisi imajını inş vermezler ama bakalım diziye nasıl katılıcak bir an önce katılır umarım yine her hata farklı polis hikayesine dönmez umarım dizi

2x2

Valla diziden tat alamıyorum artık. Cameron Monaghan iyi oyuncu, burada da baya iyi ama bir penguen değil ve sahnelerinden keyif almıyorum. Penguen demişken o da keyif vermiyor bu sezon. Barbara'nın sahneleri en ilgi çekicileri. Kedi tamamen pasifize edilmiş. Gordon'u oynayan adamın kötü oyunculuğuna da artık pek göz yumamıyorum. Belki tekrar denerim ama şimdilik TWD, Fargo ve Empire fazlasıyla yeterli benim için.

6/10

Aynen o tadı bende alamadım nedense olmuyor bir türlü. Şimdi bir daha bakacağım 2.sezon için iyi yorumlar var.

2x4

@OzaN 3. ve 4. bölümü izlemeden bırakma diziyi. Gerçekten muhteşem bölümlerdi.

Penguen'e bulaşırsın anlarım ama anayı karıştırmayacaklardı. Fish'e meydan okuyan Penguen, yaptığını Theo Galavan'ın yanına bırakmaz.

Yeni başkomiser adamın dibi çıktı. Jerome'nin ölümünden sonra bu kadar iyi bölüm beklemiyordum, akıcı ve güzel bir bölüm izledik.

Alfred, Selina'ya vurmayaydı iyiydi yüreğim parçalandı.
Yeni sarışın kız da afet-i devran maşaallah.

Nygma'nın sahnesinide artırsalar keşke, bu manyağa bayılıyorum.

Galavan'ın konuşması sırasında silahlı bir saldırı gerçekleşiyor ve insanlar başlarını indirip sonra bir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o sahne saçmaydı tabii.

9/10

4.bölümü izledim @sürgünüm
jerome ölmesine üzülmüştüm ama penguen yeniden aktif oldu oyönden sevindim

penguen annei kurutlunca yine gordonla iş birliği yapar o adama karşı bence heyecanlı bölümler bizi bekliyor ayrıca penguenin babası ne zaman gelicek bilmiyorum ama baya merak ediyorum ayy o sahneleri

yeni gelen müdür gordonla çok iyi anlaşıyor iyi bir sçeim gibi gördüm ben

5.bölüm yorumum @sürgünüm 🙂🙂🙂
penguen sonunda ön pilana çıktı ayol o çocuğun ölmesine sevinmeye başladım vlla penguen ön pilana çıkınca

bu bölümde golovan soyuyla ilgili çok önemli bilgiler öğrendik bıçağın sırrı buluceden neden intikam istediklerini falan pengueninde adamıın kolunu kesmeside akıllıcaydı bence bakalım annesini kurtarabilicekmi

2x1. bölüm

harika bir başlangıç oldu benim için dizideki en güzel yenilik tabita
kız bir tabiat harikası

@OzaN @Forumdash barbara size kalsın
@sürgünüm ün zaten doktor iskeletor hanımı var tabita ise tam benlik

@Çiğdem- in penguen bayağı kendini geliştirmiş zaman içinde ?

gordon un penguen in yardımına muhtaç kalması kötü oldu adamın karizma dağıldı sanırım...
loeb li sahneler güzeldi penguen in tüm hareketleri harikaydı adam dizinin rengi fish kaltağı diziden çıkınca dizi dahada bir güzelleşmiş barbara nın karakteriyle fazla oynadılar barbara gibi masum bir kızdan öyle bir yaratık ortaya çıkarmak kimin fikriydi acaba ? alfred in gordon karşısında ergenik hareketleri gıcıktı ? dizinin en sıkıcı sahneleri ise gordonla doktor iskeletor sahneleriydi
bu arada benim tombiş selina penguen in yanında işe başlamış penguenin ''evde kedi besliyorum sanki ;'' sözüyle kahkaha attım
)

@Harunnn60 devam devam bırakmak yok yetişirsin bize
bak bende gerideyim?

benim fikrimdi tabikide