sen 2.bölümü izle en iyisi havaya girmen lazım senin bu bölüm tam senlikti vlla en kısa zamanda izle 2.bölümüYa öyle dedim de bölümü tam bitirmedim sonuçta.
sen 2.bölümü izle en iyisi havaya girmen lazım senin bu bölüm tam senlikti vlla en kısa zamanda izle 2.bölümüYa öyle dedim de bölümü tam bitirmedim sonuçta.
sen 2.bölümü izle en iyisi havaya girmen lazım senin bu bölüm tam senlikti vlla en kısa zamanda izle 2.bölümü
aaa evet bu bölümde çok harikaydı bence bu çocukta umut var diziden sonra batman filmlerinde değerlendirilmesi lazım bence batman sürekli yeniden seri yapılıp duruluyor yeni bir seride önümüzdeki yıllarda bu çocuğada şans verseler iyi olur aslında jokeri çok iyi oynayan birisi vardı o öldükten sonra kimse o rolu iyi oynayamadı malesef2x2
Bu sezon çok iyi başladı, daha da iyiye gideceğini düşünüyorum.
8.5/10Bu manyaklar diziye ayrı bir hava kattı Penguen'le Joker karşılaşırsa tadından yenmez.Cameron Monaghan beklediğimden daha da mükemmel bir Joker olmuş. O gülüş bütün karakteri göz önüne seriyor helal olsun.
Kevaşe Barbara, Jim'e tenha bir yerde çok pis dayak attırdı. Polis departmanının saldırıya uğraması sonucu (önüne gelen saldırıyor) Essen'in ölümüne üzüldüm, sevdiğim bir isimdi.
senin gibi @Harunnn60 da ısınamıyordu bu diziye 2.sezonun 2.bölümünü izle diye ısrar ettim senin içinde geçerli bu sözlerim kesinlikle diziye devam edeceksiniz 2.bölümde tamamen bir joker fırtınası var ve diğer bölümler o doğrultuda giderse eğer öyle görünüyor ikinizde bırakamıcaksınız bu sefer bir an önce izleyin 2.bölümü tam istediğiniz kıvama geldi herşey2x1
Birkaç gün önce izledim ama sevemedim bence zayıf bir sezon açılışı oldu.
Barbara'nın sahneleri güzeldi sadece. Çok güzel kadın ya, baya çılgın işler yapacağa benziyor.
Diğer karakterlerin sahneleri ilgimi çekmedi. Diziyi aslında geçen sezon finalinde bırakma kararı almıştım ama bir deneme yaptım tekrar, bırakacaktım bu bölümde ama şimdi de 2. bölüm için baya iyi yorumlar gördüm. Bir de ona bakayım öyle bırakırım büyük ihtimal.
6- /10
İzleyeceğim zaten dediğim gibi.senin gibi @Harunnn60 da ısınamıyordu bu diziye 2.sezonun 2.bölümünü izle diye ısrar ettim senin içinde geçerli bu sözlerim kesinlikle diziye devam edeceksiniz 2.bölümde tamamen bir joker fırtınası var ve diğer bölümler o doğrultuda giderse eğer öyle görünüyor ikinizde bırakamıcaksınız bu sefer bir an önce izleyin 2.bölümü tam istediğiniz kıvama geldi herşey
bırakma ama dizi kıvamına daha yeni geliyor ayoll bırakayım deme sakınİzleyeceğim zaten dediğim gibi.
3.bölüm izledim bende 🙂🙂🙂2x3
Müthiş bir bölümdü.
9/10Bölümün ismini gördüğümüz halde şok olduk. Jerome'nin ölmesi çok saçma oldu. Şimdi Joker, Jerome'a özenen biri gibi görünecek. Yanlış anlaşılacak.
Adamın ölüşü bile mükemmeldi. Muhteşem rolünün hakkını veren Cameron Monaghan'ı bir daha göremeyecek olmamız gerçekten çok üzücü.
Alfred'in Lee’ye bildiğin yazdı.Barbara'da kötülüğe iyice alıştı.
Aynen o tadı bende alamadım nedense olmuyor bir türlü. Şimdi bir daha bakacağım 2.sezon için iyi yorumlar var.2x2
Valla diziden tat alamıyorum artık. Cameron Monaghan iyi oyuncu, burada da baya iyi ama bir penguen değil ve sahnelerinden keyif almıyorum. Penguen demişken o da keyif vermiyor bu sezon. Barbara'nın sahneleri en ilgi çekicileri. Kedi tamamen pasifize edilmiş. Gordon'u oynayan adamın kötü oyunculuğuna da artık pek göz yumamıyorum. Belki tekrar denerim ama şimdilik TWD, Fargo ve Empire fazlasıyla yeterli benim için.
6/10
Ben bir ara baya seviyordum sonradan soğudum geçen sezon sonlarına doğru.Aynen o tadı bende alamadım nedense olmuyor bir türlü. Şimdi bir daha bakacağım 2.sezon için iyi yorumlar var.
benim fikrimdi tabikide2x1. bölüm
harika bir başlangıç oldu benim için dizideki en güzel yenilik tabitakız bir tabiat harikası
@OzaN @Forumdash barbara size kalsın@sürgünüm ün zaten doktor iskeletor hanımı var tabita ise tam benlik
@Çiğdem- in penguen bayağı kendini geliştirmiş zaman içinde ?
gordon un penguen in yarımına muhtaç kalması kötü olsu adamın karizma dağıldı sanırımloeb li sahneler güzeldi penguen in tüm hareketleri harikaydı adam dizinin rengi fish kaltağı diziden çıkınca dizi dahada bir güzelleşmiş barbara nın karakteriyle fazla oynadılar barbara gibi masum bir kızdan öyle bir yaratık ortaya çıkarmak kimin fikriydi acaba ? alfred in gordon karşısında ergenik hareketleri gıcıktı ? dizinin en sıkıcı sahneleri ise gordonla doktor iskeletor sahneleriydibu arada benim tombiş selina penguen in yanında işe başlamış penguenin ''evde kedi besliyorum sanki ;'' sözüyle kahkaha attım)
@Harunnn60 devam devam bırakmak yok yetişirsin bizebak bende gerideyim?
penguene akıl fikir senmi verdinbenim fikrimdi tabikide
barbara konusunda kimin fikri dmeişsinya ayoll onu diyorumpenguene akıl fikir senmi verdinpenguen hakkıyla başa güreşiyor artık, geçen sezonun maronileri falcone ları çöpe atıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?