Tamam Gordon için izleme nişanlısı için izleYok ya Gordon için izlenmez
Tamam Gordon için izleme nişanlısı için izleYok ya Gordon için izlenmez
Gordon'un nişanlısı içinde izlenmezTamam Gordon için izleme nişanlısı için izle
barbaranın ayrıntılarını göremedim bir HBO dizisi olmamasının cezasını çekiyoruz böyle dıştan bakınca tam bir yorum yapamıyorum barbara içinGerçekten beğenmedin mi @destere??? Gordon'un nişanlısını da yorum alayım
Zordan, beğenmek istemeyerek izledi normal bence sonuç.Gerçekten beğenmedin mi @destere??? Gordon'un nişanlısını da yorum alayım
tam tersi gotham tarzı diziler eskiden senlik diziler değildi noldu sonunda bir değiştin
Evet kadın hoşuma gittiZordan, beğenmek istemeyerek izledi normal bence sonuç.
Gordon'un nişanlısına taktın herhalde sen, güzeldi ama gerçekten.
Olur mu @OzaN'ın önerdiği bütün polisiye dizileri izledim ben.tam tersi gotham tarzı diziler eskiden senlik diziler değildi noldu sonunda bir değiştin
hadi @Forumdash a bişey söylemiyorum glu glu yu bile izliyor hatta the 100 ü bile izliyor ki ondan sonra artık izlediği hiçbirşeye şaşırmadım))
öyle artniyetle yaklaşmadım diziyeZordan, beğenmek istemeyerek izledi normal bence sonuç.
Gordon'un nişanlısına taktın herhalde sen, güzeldi ama gerçekten.
İzlenme rakamları fena değil yalnız 8 milyon izleyiciye ulaşmış.
Evet ama o da düşerİzlenme rakamları fena değil yalnız 8 milyon izleyiciye ulaşmış.
8.5 altına düşmez dedim ama düşecek gibi, baya sert iniyor. Yavaş yavaş sabitlenmesi lazım rakamın tamam 9'lar çok yüksekti de ilk bölüm sonrası 8.5 civarı normal bence bu dizi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?