Forumdaki geri kafalı insanlara gönderme niyetinde yazıyordum ben o mesajları canım.
Eğer bir gün Marziye ve Dadı izlemekten vazgeçerse izler @xBUGRAx
Bu dizide senin sevdiğin bir sarısın kadını @Harunnn60 mal kadınlarına benzetmiştim oda seviyor diye@Harunnn60 a o kadının fotosunu at öncekı sayfalardaydı sanırım onu çekersin diziye@xemrexxx @Forumdash
Ben de Unutma Beni'lerden geldim buraya ne olacak.
1 bölüm bile izlemediğin dizi hakkında böyle konuşmak... Git Aşk101 izle sen.Yalnız geldiğin nokta Unutma Beniden farksız. Çokta ilerleme yok avunma yani
Aramızı vurmaya çalışanlar var dikkat edelim aşkım.Forumdaki geri kafalı insanlara gönderme niyetinde yazıyordum ben o mesajları canım.
1 bölüm bile izlemediğin dizi hakkında böyle konuşmak... Git Aşk101 izle sen.
Ahmetcim yılan gibi sana iyi gözüküp beni kötülüyor neyse ki zekisin hemen oyunu çözdün.
Canım diyorum zaten karantina da düz duvara tırmanır olduk.
İzlemiş olsaydın beğenirdin seni biliyorum.İzedm belki beğenmedim nerden biliyorsun
Ben de zor odaklanıyorum film zaten hiç izleyemiyorum.Marziye’nin ilk bölümünü izledim sadece.Yerli yabancı fark etmiyor dizi izleyemiyorum bıktım sanırım kanal yöneticileri gibi.@mrt-06
Blair'ın sana benzemesi peki.
Güzel kız ama biraz sinsilik var kızda da.Ahmetcim yılan gibi sana iyi gözüküp beni kötülüyor neyse ki zekisin hemen oyunu çözdün.
Bu arada sen anlarsın havalı kız değil mi.105. mesaj
Sorma valla duvarlar bile yetmiyor artık.Canım diyorum zaten karantina da düz duvara tırmanır olduk.
Geçmiş olsun yavrum bu kadar ciddi durum o zaman.@mrt-06
Canım diyorum zaten karantina da düz duvara tırmanır olduk.
Geçmiş olsun yavrum bu kadar ciddi durum o zaman.@mrt-06
Şöyle forumcak hamama gitsek keşke.Sorma valla duvarlar bile yetmiyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?