Eli öpülesi insanlar sizlersiniz. @Forumdash@Forumdash Abicimin sevincine üzüldü yinede @xemrexxx
Eli öpülesi insanlar sizlersiniz. @Forumdash@Forumdash Abicimin sevincine üzüldü yinede @xemrexxx
Kimin ne olduğu belli değil reelde de.Fotosunu bu yüzden tutmamıstı forumda reelde görenler sarkıntılık etmesin diye @xemrexxx
Ben seni anladiğim için konduramamiştimİnsanlar anlamıyor ki oyunculuk nedir, sanatçı nedir. İlla seksit bir bakışaçısı var herkeste, ünlülere karşı.
Tabi ki de koymasın ne gerek varFotosunu bu yüzden tutmamıstı forumda reelde görenler sarkıntılık etmesin diye @xemrexxx
Canım abim. Ayrıca Serina'nın anası çok güzel mimik hareketleri yapıyor, kadın botoks bile az yaptırmış. PLL'de de vardı ayrıca.Ben seni anladiğim için konduramamiştim
Tabi ki de koymasın ne gerek var
Oraya da mı geldi😱 @xemrexxxCanım abim. Ayrıca Serina'nın anası çok güzel mimik hareketleri yapıyor, kadın botoks bile az yaptırmış. PLL'de de vardı ayrıca.
Ben iyice kör oldum ya bu kadınla karıştırmışım. Herhalde başka bir dizide izlemiştim çok tanıdık geliyordu bana.Oraya da mı geldi😱 @xemrexxx
Hepsine karşi da bi erimenBen iyice kör oldum ya bu kadınla karıştırmışım. Herhalde başka bir dizide izlemiştim çok tanıdık geliyordu bana.
Ekli dosyayı görüntüle 79714
Abicim spinoff da oynamış yani yarı körüm. PLL The PerfectionistHepsine karşi da bi erimen
katarak filansa doktora gidelim gardaşimAbicim spinoff da oynamış yani yarı körüm. PLL The Perfectionist
Ben seni anladiğim için konduramamiştim
Tabi ki de koymasın ne gerek var
Bırak görüntünü kimliğini bile saklıyorsun tabi bu konuya karşı olursun abicim @ForumdashKimin ne olduğu belli değil reelde de.
Allah muhafaza abimize de abla diyecektik.Bırak görüntünü kimliğini bile saklıyorsun tabi bu konuya karşı olursun abicim @Forumdash
En azından erkek olduğunu söyledi değilmi inş tabi @ForumdashAllah muhafaza abimize de abla diyecektik.
Allah muhafaza abimize de abla diyecektik.
Yanliş olaylara mahal vermemek için cinsiyetimi söylerim. Gerçi erkek oldugum halde düştük bi çukuraEn azından erkek olduğunu söyledi değilmi inş tabi @Forumdash
Yanliş olaylara mahal vermemek için cinsiyetimi söylerim. Gerçi erkek oldugum halde düştük bi çukura
Aslında orada @xemrexxx e teşekkür et eğer Faruk demeseydi erkek olduğunu anlayamıcaktık Fatma deseydi büyük ablamız olarak kalacaktın @mrt-06 @serhatt @eskici @kerem @sokak sanatiEn azından erkek olduğunu söyledi değilmi inş tabi @Forumdash
En azından rahmetlinin bir adını biliyorduk mezar taşına yazdırmıştık yaşınıda ama abicimiz yarın öbürgün göçse mezar taşına ne yazacaz @Forumdash @xemrexxx e veririz kafana göre doldur deriz @eskici @mrt-06 @kerem @sokak sanatiOnun ne olduğu hiç belli olmaz bizi kandırıyor da olabilir
Aman gebersin de, mezar taşı boş kalsa da olur .ssEn azından rahmetlinin bir adını biliyorduk mezar taşına yazdırmıştık yaşınıda ama abicimiz yarın öbürgün göçse mezar taşına ne yazacaz @Forumdash @xemrexxx e veririz kafana göre doldur deriz @eskici @mrt-06 @kerem @sokak sanati
Yanliş olaylara mahal vermemek için cinsiyetimi söylerim. Gerçi erkek oldugum halde düştük bi çukura
Bir gün belki fotosunu da paylaşır bizle abim.