Blair ile Dan'i çok yakıştırıyorum son 2, 3 bölümdür. Küçük bir spoi istiyorum ilerde çıkacaklar mı @Forumdash @xemrexxx
Blair ile Dan'i çok yakıştırıyorum son 2, 3 bölümdür. Küçük bir spoi istiyorum ilerde çıkacaklar mı @Forumdash @xemrexxx
Heyyyyy @ForumdashBlair ile Dan'i çok yakıştırıyorum son 2, 3 bölümdür. Küçük bir spoi istiyorum ilerde çıkacaklar mı @Forumdash @xemrexxx
Biliyordum Çok ateşli bir ikili olacaklar. @xemrexxxForum azgınlık döneminde o zzaman biz de yayınlayım
Faruk ın paylaştığına benzer bişiydi gifGifin bozuk açılmıyor.
Bence çok kötu çiftBiliyordum Çok ateşli bir ikili olacaklar. @xemrexxx
Anlamiştim Ryanı izleyip zleyip kuduracağiniFaruk ın paylaştığına benzer bişiydi gif
Bence çok kötu çift
Anlamiştim Ryanı izleyip zleyip kuduracağini
Ben Blair'ı daha çok seviyorum, çirkef, yalancı, keko yani daha bizden. Serena'nın kraliçe havaları sıkıyorFaruk ın paylaştığına benzer bişiydi gif
Serenanın genleri kraliçe O yuzden... Ayy şuan Serena mı yoksa Blair mi dizi çekse izlersin desen sanırım Serena derimBen Blair'ı daha çok seviyorum, çirkef, yalancı, keko yani daha bizden. Serena'nın kraliçe havaları sıkıyor
Blair şuan Nate ile çıkıyor (2x21) bence en kötü çift. Vennessa ile daha iyidiler ama Venessa Chuckla da güzel oluyor.
Anasını gördük, yatmadığı erkek kalmadı ne kraliçesi. Spoi verme amanSerenanın genleri kraliçe O yuzden... Ayy şuan Serena mı yoksa Blair mi dizi çekse izlersin desen sanırım Serena derim
Bu diziye başlasanıza. @Çiğdem @sokak sanati
@Forumdash abimle @xemrexxx ablam yıllar önce izlemiş tek başıma izlemek güzel olmuyor.
Şarkılar için kullanıyordum bu ifadeyi şimdi birden bana dönünce moralim bozuldu.Senin deyimini kullandım ben
Şarkılar için kullanıyordum bu ifadeyi şimdi birden bana dönünce moralim bozuldu.
Bu diziye başlasanıza. @Çiğdem @sokak sanati
@Forumdash abimle @xemrexxx ablam yıllar önce izlemiş tek başıma izlemek güzel olmuyor.
Bu dizide senin sevdiğin bir sarısın kadını @Harunnn60 mal kadınlarına benzetmiştim oda seviyor diye @Harunnn60 a o kadının fotosunu at öncekı sayfalardaydı sanırım onu çekersin diziye @xemrexxx @ForumdashKız dizisi sevmiyorum @Ahmed başlasın bA