Haddini bildirdim@xemrexxx niye kızdırdın la bu çocuğu hesap ver.
Bugün çekim vardı da orda mı kızdırdın yoksa.Haddini bildirdim
Planları elinde patladı kaos çıktıBugün çekim vardı da orda mı kızdırdın yoksa.
O kadar. 😱Planları elinde patladı kaos çıktıbekle ve gör
Bana karşı entrika çevirmenin bedeli ağırdır %O kadar. 😱
Abart abart .ssBana karşı entrika çevirmenin bedeli ağırdır %
O haddini bilmezliği ele aldı iyice sen de sallaAbart abart .ss
Bahane arıyordum iyi oldu@xemrexxx niye kızdırdın la bu çocuğu hesap ver.
Aşkom seni böyle görmeye alışık değilim. Sen Serhat Ziyagil Çelebi Argun Taşkıran’sın. Aptallık etme.O haddini bilmezliği ele aldı iyice sen de salla
Banlanma sebebin olur bu mesaj dikkat etAşkom seni böyle görmeye alışık değilim. Sen Serhat Ziyagil Çelebi Argun Taşkıran’sın. Aptallık etme.
Niye be, ne dedim ki. 😱Banlanma sebebin olur bu mesaj dikkat et
Hayatım onun kalitesiz etiketlerinden saçma sapanalgılarından ve kendisinden kurtulduğum için şanslıyım sana da tavsiye ediyorumAşkom seni böyle görmeye alışık değilim. Sen Serhat Ziyagil Çelebi Argun Taşkıran’sın. Aptallık etme.
Engel mi attın.Hayatım onun kalitesiz etiketlerinden saçma sapanalgılarından ve kendisinden kurtulduğum için şanslıyım sana da tavsiye ediyorum
Uyardığım halde Devam ederse şikayet edip engeli basıcam şaka yapıyorum ciddi değilim sanıyor ama yanılıyorEngel mi attın.
Aranızı düzeltin, beni sinir etmeyin.Uyardığım halde Devam ederse şikayet edip engeli basıcam şaka yapıyorum ciddi değilim sanıyor ama yanılıyor
ASLAAranızı düzeltin, beni sinir etmeyin.
Forumun iyilik elçisi @mrt-06 uyuşturur sizi @xemrexxx @serhattAlıntı yapma, etiketleme.
İstemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?