Goethe Ne Demiş !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
millet uyuyor ben o kadar özgürce gülemiyorum ensem şişti dün bu ensem gülmekten şişti lafını dedim millet garip kaşıladı ama bazen insan kahkaha atmamak için kendini çok kasarsa enseye vuruyor:)))

Hiç öyle bir durumla karşılaşmadım ama ya:D Görmedim,duyamdım,bilmiyorum:D

S.G.A.T espriden anlayan bir arkadaşımız alınmaz bu laflara hem bu sayfaya katıldığına göre sanırım uyum sağlayacaktır:))

lan bu konu ıyıce cinslere gidiyor ha. :F :F Nerden nereye geldık. :F

zaten felsefede sınır yoktur özgür bir konu açılır bin konu doğar bin konu açılır yüzbin konu doğar doğum oranındaki bu yükselişi engellemek için çeşitli önlemler almak gerekiyor tabiki konunun hassasiyeti göz önünde bulundurularak ülkemiz nufusundaki demografik yapının uluslararası derecelendirmedeki sonuçları şunu göstermiştirki angelina jolie nin çok çocuk evlat edinmesi olayları tetiklemiştir .. daha sağlıklı bir sonuca ulaşmak tabiki mümkün değildir onun için filmlerdeki rtük baskısının ortadan kaldırılması gerekir dimi benjamin: evet evet cevat abii

ne büyük bi grup içine girmişim bilseydim bu kadar felsefi bi grup olduğunu koşa koşa gelirdim g.te :F

forumun felsefecileri olarak voltranı oluştururp forumu g.te getireceğiz :)) birimiz hepimiz hepimiz tekimiz kim kimimiz bizde kimsizsiniz birde lafı bitirmeyi bilsem yine gitti güzelim laf..

zaten felsefede sınır yoktur özgür bir konu açılır bin konu doğar bin konu açılır yüzbin konu doğar doğum oranındaki bu yükselişi engellemek için çeşitli önlemler almak gerekiyor tabiki konunun hassasiyeti göz önünde bulundurularak ülkemiz nufusundaki demografik yapının uluslararası derecelendirmedeki sonuçları şunu göstermiştirki angelina jolie nin çok çocuk evlat edinmesi olayları tetiklemiştir .. daha sağlıklı bir sonuca ulaşmak tabiki mümkün değildir onun için filmlerdeki rtük baskısının ortadan kaldırılması gerekir dimi benjamin: evet evet cevat abii

hacı sen beni öldürüyosun ya. :F Angelina Jolie zaten evlat edinim Goethe geldi işte. :F

03.15
gozluk.gif

Kız-Erkek arasındaki saçma diyaloglar.

8 sayfa ne konuştunuz goethe goethe...

her yazıyı beğenmek zorunda değilsiniz herkesin espri anlayışı farklıdır .. ama kimseyede hakaret etme hakkınız yok forumda 1000 konu var sevdiğiniz konuyu açıp okursunuz yada yorum yaparsınız.. sevmediğiniz konuyu sevenlerine bırakın.. bu laf herkes için geçerli..

her yazıyı beğenmek zorunda değilsiniz herkesin espri anlayışı farklıdır .. ama kimseyede hakaret etme hakkınız yok forumda 1000 konu var sevdiğiniz konuyu açıp okursunuz yada yorum yaparsınız.. sevmediğiniz konuyu sevenlerine bırakın.. bu laf herkes için geçerli..

Tamamen katılıyorum destere:ok: