ne belli oluyor felsefe yaptığımmı batırdığımmı belli oluyor
felsefeyi yerlere soktuğun
ne belli oluyor felsefe yaptığımmı batırdığımmı belli oluyor
ne büyük bi grup içine girmişim bilseydim bu kadar felsefi bi grup olduğunu koşa koşa gelirdim g.te
ayrıca orda kinaye de kullandım cinaslı kafiyeyle de lafı parlatacaktımda edebiyatım yetmedi)
Bu kısım gayet felsefik
ne büyük bi grup içine girmişim bilseydim bu kadar felsefi bi grup olduğunu koşa koşa gelirdim g.te
ayrıca orda kinaye de kullandım cinaslı kafiyeyle de lafı parlatacaktımda edebiyatım yetmedi)
Benim cümle sloganımız mı oldu şimdi. ay Çağlar alemsin hacı.
forumun felsefecileri olarak voltranı oluştururp forumu g.te getireceğiz ) birimiz hepimiz hepimiz tekimiz kim kimimiz bizde kimsizsiniz birde lafı bitirmeyi bilsem yine gitti güzelim laf..
forumun felsefecileri olarak voltranı oluştururp forumu g.te getireceğiz ) birimiz hepimiz hepimiz tekimiz kim kimimiz bizde kimsizsiniz birde lafı bitirmeyi bilsem yine gitti güzelim laf..
:haha: Sesli güldüm lafını da hiç sevmem ama sesli güldüm ya
arkadaşlar şimdiden söylüyorum grup başkanı artık benim yeni üye alırken bana sorucaksınız
oooowww S.G.A.T. aramıza katılmış... alıntı yapışından belliki o da g.te gelmiş)))))
Buna alınacak söyliyim