Kurt oylmalarda hep önde gidiyor rachel arkasından genelde böyleizleyicinin en sevdiği karakter o ve rachel genel oalrak son sezon santana eklendi
Kurt oylmalarda hep önde gidiyor rachel arkasından genelde böyleizleyicinin en sevdiği karakter o ve rachel genel oalrak son sezon santana eklendi
Rachel söyleyebilirBölümün ismi “The End of Twerk”. Bölüm 14 Kasım'da yayınlanacak.
New York karakterlerinden biri dövme yaptıracak.
McKinley koridorlarında terör estiren yeni biri var.
“You are Woman, I am Man” - Funny Girl
“Blurred Lines” - Robin Thicke
“If I Were A Boy” - Beyonce
“Wrecking Ball” - Miley Cyrus
“On Our Way”
6.bölümün ismi "Movin Out" ve bölüm büyük ihtimalle Billy Joel'a adandı.
Sam ve Blaine mezuniyet sonrası planlarını yapacak. Blaine ve Kurt, New York'ta bir araya gelecek.
Şarkılar
Movin’ Out
Piano Man
My Life
Honesty
An Innocent Man
Just The Way You Are
😱 wrecking bell mi acep kim söyleyecek@KayıpSehir @Forumdash
orjinal klip gibi olursa iyi olurRachel söyleyebilir
unique senni favorin değil miydi hatun matun diyordun bir araWrecking Ball'ı keşke Rachel söylesyediMarley nerden geldi diziye
İf I were A Boy unique söylemesi saçma olmuşBeyonce o şarkıyı kadın oldugu için söyluyor. O şarkı bir kadının "eğer erkek olmasını" anlatıyor. Unique zaten erkek. Birde "IF" diyecek saçma
Kendinle kariştiriyorsun zaar. Onun için diziye başlayan ben değildimunique senni favorin değil miydi hatun matun diyordun bir ara
yok artıkKendinle kariştiriyorsun zaar. Onun için diziye başlayan ben değildim
altyzılı izleyince bazı saçma yerlerin bağlantısını kurdumSonunda S05 B03'ü izledimHüzünlendimCeket olayının saçma olsada ağlamasının patlama noktası için iyi bi sebep olmuş. Santana ise bölümde göz doldurdu. Şarkı erformansı sırasında ağlayarak kriz geçirmesi belkide en iyiysiydi.Pack'ada yazık olduOda iyiydi. Bölüm çok kötü değildi. @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?