Exxen Gibi - Dizi Yorumları

Düşüş beklediğim sezona daha iyi bir başlangıç yapamazlardı :A Bölüme puanım 9/10 favori 5-10 bölümümden biriydi.

1 ay çokmuş ya. Ben yavaştan dizi moduna gireceğim gibi. Her an başlayabilirim (ama 1 hafta o imkanın yok, sonrasına bakılır)
Ne zaman sezon finali yapacağı da açıklanmadı galiba :A Geçen sene açıklanmıştı.

O zaman 1 hafta sonra her an başlayabiliriz

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Son bölüm en iyi Gibi bölümlerinden biriydi bence.

Özellikle telefon sahnesi baya iyiydi güldürdü :A Yılmaz'ın gerçek isminin Çağatay olması da şaşırttı meğerse Yılmaz soyadıymış

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Beklentimi yüksek tutuyor böyle yorumlar.
En son sezon baya memnun kalmıştım.
1.bölümü baya beğenirsin
2.bölüm ortalama ama güzel bölümdü
3.bölüm zaman kaybı vasat altı bir bölümdü
4.bölüm benim çok hoşuma gitti birkaç yerde sesli güldüm
5.bölüm de baya iyiydi özellikle 2-3 sahne baya iyiydi :A

Şu anda 4/5 gidiyor diyebilirim yani

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
1.bölümü baya beğenirsin
2.bölüm ortalama ama güzel bölümdü
3.bölüm zaman kaybı vasat altı bir bölümdü
4.bölüm benim çok hoşuma gitti birkaç yerde sesli güldüm
5.bölüm de baya iyiydi özellikle 2-3 sahne baya iyiydi :A

Şu anda 4/5 gidiyor diyebilirim yani
Ne zaman final olacak bilgin var mı?
Ben toplu izlemeyi seviyorum ama bu ara çok özledim diziyi…

1.sezon 12, geçen sezon da 13 bölüm sürmüş. Diğer 3 sezon 10 bölüm sürmüş.

Yani bu sezonun 10 bölüm sürme ihtimali yüksek ama kesin de değil :A Bakarsın daha fazla olur :A
Allah Allah ilk sezonu biliyorum da geçen sezonu bilmiyordum bak :A

Ne zaman geçmiş zamanda geçen bir bölüm fragmanı gelirse sezon finali o zaman olur diyelim o zaman .A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Allah Allah ilk sezonu biliyorum da geçen sezonu bilmiyordum bak :A

Ne zaman geçmiş zamanda geçen bir bölüm fragmanı gelirse sezon finali o zaman olur diyelim o zaman .A
Geçen sezonun uzun olduğunu net hatırlıyordum ben :A Sezon finalini ikiye bölmüşlerdi. 13 bölüm süreceği de daha önceden açıklanmıştı. Bu sene bir açıklama olmadı bildiğim kadarıyla.

Aynen, geçmiş zaman demek sezon finali demek :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bilgiye gerek yok ki :A Her sezon 10 bölüm oluyor işte 5 bölümü daha var.

1.sezon 12, geçen sezon da 13 bölüm sürmüş. Diğer 3 sezon 10 bölüm sürmüş.

Yani bu sezonun 10 bölüm sürme ihtimali yüksek ama kesin de değil :A Bakarsın daha fazla olur :A
10 bölüm sürecekse 16 Mayıs’ta yayınlanacak.
Beklerim veya yarısını izleyip diğer yarısı bitince izlerim gibi.
Üst üste izleyececeğim için 2 günde tüketirim :A
Bully sen beni bekleme. Ben her an aniden izleyebilirim :A

• Güldürdün
10 bölüm sürecekse 16 Mayıs’ta yayınlanacak.
Beklerim veya yarısını izleyip diğer yarısı bitince izlerim gibi.
Üst üste izleyececeğim için 2 günde tüketirim :A
Bully sen beni bekleme. Ben her an aniden izleyebilirim :A
"Beni bekleme" diye daha önce deseydin ben haftada 1 şeklinde izlerdim zaten şu ana kadar :A

İyi sen bitir canın istediğinde jet hızıyla :A Ben de bi ara tamamlarım artık :A

• Güldürdün
"Beni bekleme" diye daha önce deseydin ben haftada 1 şeklinde izlerdim zaten şu ana kadar :A

İyi sen bitir canın istediğinde jet hızıyla :A Ben de bi ara tamamlarım artık :A
Biliyorsun bu konularda bana güven olmuyor. Haftada 1 pek benlik değil. Dememiştim zamanında ama ben manyakça izlemeyi yeğlerim :A

• Güldürdün
Biliyorsun bu konularda bana güven olmuyor. Haftada 1 pek benlik değil. Dememiştim zamanında ama ben manyakça izlemeyi yeğlerim :A
İşte birlikte izleriz diye konuşuldu, belki de ben öyle düşündüm, sen bozuntuya vermedin.

Manyakça izlediğini zaten biliyorum, onu da birlikte yapacaktık :A Aman neyse boşver

• Güldürdün
6 x 1

Çok iyi bir açılış oldu. Yer yer baya güldüm, kahkahalarım biraz daha fazla olsaydı puanım daha da artardı. Bölüme puanım 8.5

Black Mirror’ın Türk versiyonunu izledik. Waffle ortalığı baya karıştırdı :A Bir Waffle daha olduğundan ve sahiplerinin öldüğünden bahsedildi, onları da Waffle öldürdü muhtemelen. Yılmaz ilk kez dayak yedi, güzel oldu bu :D Bu arada Burak, rakip firmadan alışverip yaptıkları için Waffle’ı Yılmazlara bela etmiş olabilir :A

• Beğendim
6 x 1

Çok iyi bir açılış oldu. Yer yer baya güldüm, kahkahalarım biraz daha fazla olsaydı puanım daha da artardı. Bölüme puanım 8.5

Black Mirror’ın Türk versiyonunu izledik. Waffle ortalığı baya karıştırdı :A Bir Waffle daha olduğundan ve sahiplerinin öldüğünden bahsedildi, onları da Waffle öldürdü muhtemelen. Yılmaz ilk kez dayak yedi, güzel oldu bu :D Bu arada Burak, rakip firmadan alışverip yaptıkları için Waffle’ı Yılmazlara bela etmiş olabilir :A
Hemen başlamış :A
İyi seyirler dilerim.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully

Bu alana bir cevap yazın...