Maskeli Fedai
Favori Üye
Yoldaşım sana haksızlık etmişiz onun farkına vardım az önce.. Allah kimseyi Exxen dizilerini izleyecek kadar zor duruma düşürmesin.. @Sherlock @MasacRE
Yoldaşım sana haksızlık etmişiz onun farkına vardım az önce.. Allah kimseyi Exxen dizilerini izleyecek kadar zor duruma düşürmesin.. @Sherlock @MasacRE
Bak bak bak.. @MEnes yoldaşımı yerli dizileri izlemekle suçlayan iki hain Exxen alıp dizilerini tüketme peşinde..
Önemli bir yanılgıya düşmüşsünüz yoldaşlarım, burada biz bu dizileri tüketmek adına EXXEN almıyoruz. Acun beyciğim bizlere hediye ediyor, biz de bu hediyeye kayıtsız kalamıyoruz ve gereğini yapıyoruz... Yapıyoruz diyorum gerçi ancak ben henüz EXXEN içeriklerine ellemedim, bu işlemi Utku beyciğim gerçekleştirdi. @MasacRE
Haine bak yoldaşım.. @MEnes Bütün Sabar'ı bir hediye üyeliğe nasıl sattıklarını itiraf ediyor 😳😳 @MasacREÖnemli bir yanılgıya düşmüşsünüz yoldaşlarım, burada biz bu dizileri tüketmek adına EXXEN almıyoruz. Acun beyciğim bizlere hediye ediyor, biz de bu hediyeye kayıtsız kalamıyoruz ve gereğini yapıyoruz... Yapıyoruz diyorum gerçi ancak ben henüz EXXEN içeriklerine ellemedim, bu işlemi Utku beyciğim gerçekleştirdi. @MasacRE
SABAR'ın en önemli parçalarından olan Leyla ile Mecnun isimli dizi de buraya gelecek, bakalım o zaman da aynı cümleleri kurabilecek misiniz sizi gidi hainler. Biz, Utku beyciğim ile tamamen Leyla ile Mecnun'a destek olma amaçlı Acun beyciğimin armağanlarını kullanma kararı aldık... 😳 @MEnes @MasacRE
Bu büyük bir haindir yoldaşım, hediye mediye diyerek yalandan kendini aklamaya çalışıyor... Exxen'in çöplüğünde boğulacağım demiyor da konuyu çarpıtıyor...
Ney Ney NEY... Sen ve Leyla ile Mecnun'un adını ağzına almak... Şimdi burada acı gerçekleri ortaya çıkarıyorum... 35 40 bölüm izlediğin DESTANSI yapım hakkında bir konuşma yapma hakkına sahip değilsin... Senin en büyük hainliğin zaten Leyla ile Mecnun'a yaptığın muameledir... Aaaah ah... @Maskeli Fedai @MasacRESABAR'ın en önemli parçalarından olan Leyla ile Mecnun isimli dizi de buraya gelecek, bakalım o zaman da aynı cümleleri kurabilecek misiniz sizi gidi hainler. Biz, Utku beyciğim ile tamamen Leyla ile Mecnun'a destek olma amaçlı Acun beyciğimin armağanlarını kullanma kararı aldık... 😳 @MEnes @MasacRE
SABAR'ın en önemli parçalarından olan Leyla ile Mecnun isimli dizi de buraya gelecek, bakalım o zaman da aynı cümleleri kurabilecek misiniz sizi gidi hainler. Biz, Utku beyciğim ile tamamen Leyla ile Mecnun'a destek olma amaçlı Acun beyciğimin armağanlarını kullanma kararı aldık... 😳 @MEnes @MasacRE
Leyla ile Mecnun diyerek nasıl da yoldaşımı hassas yerinden vurmaya çalışıyor.. LiM'in orda yayınlanması Exxen konusunda sizin yaptıklarını aklamıyor eyyy hainler.. @MasacREBu büyük bir haindir yoldaşım, hediye mediye diyerek yalandan kendini aklamaya çalışıyor... Exxen'in çöplüğünde boğulacağım demiyor da konuyu çarpıtıyor...
Ney Ney NEY... Sen ve Leyla ile Mecnun'un adını ağzına almak... Şimdi burada acı gerçekleri ortaya çıkarıyorum... 35 40 bölüm izlediğin DESTANSI yapım hakkında bir konuşma yapma hakkına sahip değilsin... Senin en büyük hainliğin zaten Leyla ile Mecnun'a yaptığın muameledir... Aaaah ah... @Maskeli Fedai @MasacRE
Bak bak bak.. @MEnes yoldaşımı yerli dizileri izlemekle suçlayan iki hain Exxen alıp dizilerini tüketme peşinde..
Hainli Fedai'ye bak... Dün bütün yoldaşlar birbirine girmiş, herkes karşılıklı birbirini gömerken bir köşede sessizce bekleyip doğru zaman gelince ikimize birden saldırısını yapmış... Çok tehlikelisin kütük dostum çook Hakkımızda yapılan bu asılsız iftiralara da gerekli cevabı Şerlok beyciğim vermiş zaten, ben daha bir şey demiyorumÖnemli bir yanılgıya düşmüşsünüz yoldaşlarım, burada biz bu dizileri tüketmek adına EXXEN almıyoruz. Acun beyciğim bizlere hediye ediyor, biz de bu hediyeye kayıtsız kalamıyoruz ve gereğini yapıyoruz... Yapıyoruz diyorum gerçi ancak ben henüz EXXEN içeriklerine ellemedim, bu işlemi Utku beyciğim gerçekleştirdi. @MasacRE