batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,918
- Puanı
- 1,061
2. Sezon çok iyiydi. Sezon finali en sönük kalan bölüm oldu ama yinede güzeldi. Bölümde:
boyundan asılarak idam yöntemini keşfettikleri sahnedeki vurdum duymaz halleri güldürdü
Genel olarak 2. sezon, ilk sezonun çok çok üstünde ve her bölümü ayrı keyif verdi izlerken. İlk sezon bir kaç bölüm öne çıkarken, bu sezon nerdeyse hepsi öne çıkan bölümler oldu.
Cuma günleri diziyi izlemeyi özeleyeceğim...
adam nerdeyse canından olacaktıYılmaz'ın savunması >Sokrates savunması
adam nerdeyse canından olacaktı
Ocak'tan önce gelmez gibi bekleme boşa. Belki gelecek ay katılacakları programda bilgi verirler.Yılmazım, İlkkanım, Ersoyum nerelerdesiniz yahu özledim
3.sezon hakkında haber de yok daha pööf
Ocak mı niye o kadar geç Lm üst üste geliyor keşke Gibi de öyle gelse yer değiştirseler...Ocak'tan önce gelmez gibi bekleme boşa. Belki gelecek ay katılacakları programda bilgi verirler.
Leyla ile Mecnun TV'den de alışık olduğu için seri üretim kafasıyla gidebiliyor ama bu dizinin hazırlık sürecinin daha uzun olması gerek yoksa çabuk bozar. Hızlı ama kötü bölümler izlemektense biraz bekleyip ilk 2 sezon gibi güzel şeyler izlemeyi tercih ederim.Ocak mı niye o kadar geç Lm üst üste geliyor keşke Gibi de öyle gelse yer değiştirseler...
Haklısın kalite farkı varLeyla ile Mecnun TV'den de alışık olduğu için seri üretim kafasıyla gidebiliyor ama bu dizinin hazırlık sürecinin daha uzun olması gerek yoksa çabuk bozar. Hızlı ama kötü bölümler izlemektense biraz bekleyip ilk 2 sezon gibi güzel şeyler izlemeyi tercih ederim.
Yalvaçım hem efendi hem sportif çocuktur. Kediyle spor yapacak kadar da hayvan severdir.2x1 (Vücutçu Yalvaç)
Nihayet başladım ben de ikinci sezona.
Abartıldığı kadar varmış harika bir açılış bölümü oldu. Vücutçu Yalvaç efsane karakter olmuş. Tekrar tekrar izlenesi bir bölüm.
9/10
Azıcık terlemesi ve Ersoy’un halter ego şakasına gülmemesi dışında on numara insan gerçekten.Yalvaçım hem efendi hem sportif çocuktur. Kediyle spor yapacak kadar da hayvan severdir.
Sabah kahvaltısında 14 yumurta yemesi de ev ekonomisine bir tık zarar verebilir...Azıcık terlemesi ve Ersoy’un halter ego şakasına gülmemesi dışında on numara insan gerçekten.
O biraz da İlkkan'ın şeyiydi. Onu 14'te durduran şey 4'te 5'te falan durdursa zarar minimize edilebilirdi.Sabah kahvaltısında 14 yumurta yemesi de ev ekonomisine bir tık zarar verebilir...
Çevrem ikiye bölündü bana göre Kuki bölümü en iyi Gibi bölümü bile olabilir ama Yalvaç bölümünü daha çok seven de var baya...2x2 (Kuki)
Efsane ilk bölümün biraz altında kalsa da yine çok iyi bölümdü. İlkkan'ın Sahibeler Sitesi mağduru oluşu derinden yaraladı.
Yürümek öyle çok da matah bir şey değil Ozan, al bak İlkkan abin yürüyor. Yürüdü yürüdü n'aptı? Gitti köle oldu.
8/10
------
O biraz da İlkkan'ın şeyiydi. Onu 14'te durduran şey 4'te 5'te falan durdursa zarar minimize edilebilirdi.