İnşallah inşallah teşekkürler ☺️Hakkında hayırlı olsun
İnşallah inşallah teşekkürler ☺️Hakkında hayırlı olsun
benim tüm hesaplarım o konu üstüneydi pazartesi ilk kez işe gitme günü olmasına rağmen gözümde bu sefer daha bir güzel görünüyor
pazartesi forumun kurtuluşu değilmiydiPazartesi onun kabusu olacağından habersiz nede olsa @tekin
Sen yerine Bully gidebilir 😁
Geldiği gibi gidebilir 😁 Hiç sorun olmaz. 😅Daha @Bully yeni geri döndü yahu ne gitmesi
Geldiği gibi gidebilir 😁 Hiç sorun olmaz. 😅
Geldiği gibi gidebilir 😁 Hiç sorun olmaz. 😅
Diss ve harikaları keyifle attımValla bence gitmemeli
Aman banane sonuçta bana sormuyor. İster girsin ister girmesin. 😁Valla bence gitmemeli
bugün son gün yarın kurtuluyoruz kötülerden @DosiValla bence gitmemeli
Gidiyor musun 😱 daha kaç ay oldu sen üye olalı @Bully @Yakamoz-Asibugün son gün yarın kurtuluyoruz kötülerden @Dosi
lafı değiştirme anladın sen giden kimdir diye ben bu kadar mutlu olduğuma göre ya @Yakamoz-Asi dur ya da @Bully
Senin kimi kastettiğin değil, benim aklıma ilk kimin geldiği önemlilafı değiştirme anladın sen giden kimdir diye ben bu kadar mutlu olduğuma göre ya @Yakamoz-Asi dur ya da @Bully
Ben de tekin gidiyor diye anladım Başka kötü yok çünkü ondan başkalafı değiştirme anladın sen giden kimdir diye ben bu kadar mutlu olduğuma göre ya @Yakamoz-Asi dur ya da @Bully
ya bir söz verdiysen sözünde dur o kadar boşuna umut veripte son anda niye cayasınki gideceksen git işte, heh tamam üzüleceğiz falan ama neydersin gideni alıkoymamak lazım dünyanın hali öyleGeri Sayım bitti olan oldu. Geçmiṣ olsun tekin
Bugün de bitiyor.. ṣafak 5 diyelim..
kaldı 4
Safak 3
o zaman pazartesi 5 derken hata yapmışsın orası 6 olacaktı
Evet doğrudur. 10'dan geri say iṣte.
burdanda anlaşıldığı üzere sende tasdik etmişsin zaten sayımda ben haklıyım son gün bugün yarın yeni bir günPazartesi akşamı 5 diyorsa o zaman Cumartesi sayım bitiyor demek oluyor yani evet Pazar gününü anlatmak istemiş.
Sonra bir anda şafak sayımı perşembe öğleden önce yazıldığı için doğal olarak 3 yazılınca tekin’in devreler yanıyor
Yakamoz evet doğrudur deyip yanlışa davetiye veriyor
Pazartesi akşamı 5 diyorsa o zaman Cumartesi sayım bitiyor demek oluyor yani evet Pazar gününü anlatmak istemiş.
Sonra bir anda şafak sayımı perşembe öğleden önce yazıldığı için doğal olarak 3 yazılınca tekin’in devreler yanıyor
Yakamoz evet doğrudur deyip yanlışa davetiye veriyor
Süpermodum bile anlamıṣ daha ne olsun beburdanda anlaşıldığı üzere sende tasdik etmişsin zaten sayımda ben haklıyım son gün bugün yarın yeni bir gün