İnşallah inşallah teşekkürler ☺️Hakkında hayırlı olsun![]()
İnşallah inşallah teşekkürler ☺️Hakkında hayırlı olsun![]()
benim tüm hesaplarım o konu üstüneydi
pazartesi forumun kurtuluşu değilmiydiPazartesi onun kabusu olacağından habersiz nede olsa@tekin
Sen yerine Bully gidebilir 😁
Geldiği gibi gidebilir 😁 Hiç sorun olmaz. 😅Daha @Bully yeni geri döndü yahu ne gitmesi![]()
Geldiği gibi gidebilir 😁 Hiç sorun olmaz. 😅
Geldiği gibi gidebilir 😁 Hiç sorun olmaz. 😅
Diss ve harikaları keyifle attımValla bence gitmemeli![]()
Aman banane sonuçta bana sormuyor. İster girsin ister girmesin. 😁Valla bence gitmemeli![]()
Gidiyor musun 😱 daha kaç ay oldu sen üye olalı @Bully @Yakamoz-Asibugün son gün yarın kurtuluyoruz kötülerden @Dosi![]()
lafı değiştirme anladın sen giden kimdir diye
Senin kimi kastettiğin değil, benim aklıma ilk kimin geldiği önemlilafı değiştirme anladın sen giden kimdir diyeben bu kadar mutlu olduğuma göre ya @Yakamoz-Asi dur ya da @Bully
![]()
Ben de tekin gidiyor diye anladımlafı değiştirme anladın sen giden kimdir diyeben bu kadar mutlu olduğuma göre ya @Yakamoz-Asi dur ya da @Bully
![]()
ya bir söz verdiysen sözünde dur o kadar boşuna umut veripte son anda niye cayasınkiGeri Sayım bitti olan oldu. Geçmiṣ olsun tekin![]()
Bugün de bitiyor.. ṣafak 5 diyelim..
kaldı 4![]()
Safak 3
o zaman pazartesi 5 derken hata yapmışsın orası 6 olacaktı![]()
Evet doğrudur. 10'dan geri say iṣte.![]()
burdanda anlaşıldığı üzere sende tasdik etmişsin zaten sayımda ben haklıyım son gün bugün yarın yeni bir günPazartesi akşamı 5 diyorsa o zaman Cumartesi sayım bitiyor demek oluyor yani evet Pazar gününü anlatmak istemiş.
Sonra bir anda şafak sayımı perşembe öğleden önce yazıldığı için doğal olarak 3 yazılınca tekin’in devreler yanıyor
Yakamoz evet doğrudur deyip yanlışa davetiye veriyor![]()
Pazartesi akşamı 5 diyorsa o zaman Cumartesi sayım bitiyor demek oluyor yani evet Pazar gününü anlatmak istemiş.
Sonra bir anda şafak sayımı perşembe öğleden önce yazıldığı için doğal olarak 3 yazılınca tekin’in devreler yanıyor
Yakamoz evet doğrudur deyip yanlışa davetiye veriyor![]()
Süpermodum bile anlamıṣ daha ne olsun beburdanda anlaşıldığı üzere sende tasdik etmişsin zaten sayımda ben haklıyım son gün bugün yarın yeni bir gün![]()