Geri Sayım Konusu ⌛

Pazartesi akşamı 5 diyorsa o zaman Cumartesi sayım bitiyor demek oluyor yani evet Pazar gününü anlatmak istemiş.
Sonra bir anda şafak sayımı perşembe öğleden önce yazıldığı için doğal olarak 3 yazılınca tekin’in devreler yanıyor :A
Yakamoz evet doğrudur deyip yanlışa davetiye veriyor :A
Bugün de bitiyor.. ṣafak 5 diyelim..

o zaman pazartesi 5 derken hata yapmışsın orası 6 olacaktı :D

Evet doğrudur. 10'dan geri say iṣte. :A

Pazartesi akşamı 5 diyorsa o zaman Cumartesi sayım bitiyor demek oluyor yani evet Pazar gününü anlatmak istemiş.
Sonra bir anda şafak sayımı perşembe öğleden önce yazıldığı için doğal olarak 3 yazılınca tekin’in devreler yanıyor :A
burdanda anlaşıldığı üzere sende tasdik etmişsin zaten sayımda ben haklıyım son gün bugün yarın yeni bir gün :A

burdanda anlaşıldığı üzere sende tasdik etmişsin zaten sayımda ben haklıyım son gün bugün yarın yeni bir gün :A
Süpermodum bile anlamıṣ daha ne olsun be :A
Atatürk için geri sayım yaptım ortalığı karıṣtırma :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and tekin
İlk dönemin bitmesine 28 gün.
Daha dün başlamıştık gibi. Zaman gerçekten su gibi akıyor. Monoton hayat ile gün algımız yok oluyor.

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd