VMYM başlamasına demi ?Son 2 gün
VMYM başlamasına demi ?Son 2 gün
3 haftalık tatile tam 3 hafta kaldı (belki arada çalışırım ama çoğunluk evde geçer)
Cevabı yukarda
Ben de bilmiyorum neyse
VMYM başlamadan asla mutlu olmayız , başlatın hazır tatildeyken.Cevabı yukarda
Pek de önemli bir şey değilmiş .Ben de bilmiyorum neyse
Bence de bizi ilgilendiren bir detay verecek sandım ben deVMYM başlamadan asla mutlu olmayız , başlatın hazır tatildeyken.
Pek de önemli bir şey değilmiş .
VMYM başlamadan asla mutlu olmayız , başlatın hazır tatildeyken.
Pek de önemli bir şey değilmiş .
tabi sizin için önemsiz detayım normal.Bence de bizi ilgilendiren bir detay verecek sandım ben de
Bizim yazdıklarımızdan bunu mu anladin ? 😱 Sadece tatil o kadar sevinilecek bir haber değil bize göre .tabi sizin için önemsiz detayım normal.
Ayrıca VMYM benim himayemde değil.
Ha illa forum ile alakalı birşeyler diyorsanız
Son bir kaç saat@Tolstoyevski
Tabiki, tatil demek Dosi'nin foruma daha fazla vakit ayırması demek ama Dosi eskisi gibi aktif olsada, veya böyle haftanın bazı günleri aşırı durgun olsada önemsiz sonuçtaBizim yazdıklarımızdan bunu mu anladin ? 😱 Sadece tatil o kadar sevinecek bir haber değil bize göre .
VMYM ile ilgili bir toplantı yapın acilinden , dönsün yarışma birkaç haftalığına bari .
Sen orayı paspaslarsın bende playstation oynarım VMYM stüdyosundaBizim yazdıklarımızdan bunu mu anladin ? 😱 Sadece tatil o kadar sevinilecek bir haber değil bize göre .
VMYM ile ilgili bir toplantı yapın acilinden , dönsün yarışma birkaç haftalığına bari .
@xdragxx üzmez bizi , getirir yarışmayı geri .Tabiki, tatil demek Dosi'nin foruma daha fazla vakit ayırması demek ama Dosi eskisi gibi aktif olsada, veya böyle haftanın bazı günleri aşırı durgun olsada önemsiz sonuçta
Dediğim gibi VMYM sunucusu değilim. Kanal açık. Vakti olursa yapar
Sen yarışmacı kadrosunda bile yoksun , neyin tantanası bu ?
Bu aralar yoğunum ama ayarlamaya çalışırım özel program@xdragxx üzmez bizi , getirir yarışmayı geri .Sen dinlen biraz , tatilin keyfini çıkar.
Sen yarışmacı kadrosunda bile yoksun , neyin tantanası bu ?
Sen başlat @Dosi sana yardımcı olur , şimdi böyle dediğine bakma onun .Bu aralar yoğunum ama ayarlamaya çalışırım özel program
İnatçıdır mosi......Sen başlat @Dosi sana yardımcı olur , şimdi böyle dediğine bakma onun .
Yok o benden medet ummaz. Ben emekli oldum ordan çoktan. Geçti artıkSen başlat @Dosi sana yardımcı olur , şimdi böyle dediğine bakma onun .
Birşeyden ders alındı mı aynı hata yapılmamalıİnatçıdır mosi......
Görüyorsunuz ayıp ediyor resmen programı sabote ediyor.Yok o benden medet ummaz. Ben emekli oldum ordan çoktan. Geçti artıkancak seyirci olurum vaktim olursa. Tatilde gezme tozma misafirlik durumları olur malum
------
Birşeyden ders alındı mı aynı hata yapılmamalı
Yok o sesler senin izlediğin saçma sapan Samanyolu dizilerinin fon müziğidir , televizyonun sesini kıs geçmezse bir psikiyatriste git .
Senle arkadaşlığımızı koruyorum. Sende çok iyi biliyorsun 😉Görüyorsunuz ayıp ediyor resmen programı sabote ediyor.
Evet bazı şeyleri gereksiz uzattığın gibiSenle arkadaşlığımızı koruyorum. Sende çok iyi biliyorsun 😉
Yok o benden medet ummaz. Ben emekli oldum ordan çoktan. Geçti artıkancak seyirci olurum vaktim olursa. Tatilde gezme tozma misafirlik durumları olur malum
------
Birşeyden ders alındı mı aynı hata yapılmamalı
VMYM geri dönüyor diye yorumladım , tüm Zey TV izleyicilerine hayırlı olsun.Görüyorsunuz ayıp ediyor resmen programı sabote ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?