Geri Sayım Konusu ⌛

tabi sizin için önemsiz detayım normal.

Ayrıca VMYM benim himayemde değil.
Ha illa forum ile alakalı birşeyler diyorsanız
Son bir kaç saat :Z @Tolstoyevski
Bizim yazdıklarımızdan bunu mu anladin ? 😱 Sadece tatil o kadar sevinilecek bir haber değil bize göre .:A
VMYM ile ilgili bir toplantı yapın acilinden , dönsün yarışma birkaç haftalığına bari . :D

Bizim yazdıklarımızdan bunu mu anladin ? 😱 Sadece tatil o kadar sevinecek bir haber değil bize göre .:A
VMYM ile ilgili bir toplantı yapın acilinden , dönsün yarışma birkaç haftalığına bari . :D
Tabiki, tatil demek Dosi'nin foruma daha fazla vakit ayırması demek ama Dosi eskisi gibi aktif olsada, veya böyle haftanın bazı günleri aşırı durgun olsada önemsiz sonuçta :A

Dediğim gibi VMYM sunucusu değilim. Kanal açık. Vakti olursa yapar :A

Tabiki, tatil demek Dosi'nin foruma daha fazla vakit ayırması demek ama Dosi eskisi gibi aktif olsada, veya böyle haftanın bazı günleri aşırı durgun olsada önemsiz sonuçta :A

Dediğim gibi VMYM sunucusu değilim. Kanal açık. Vakti olursa yapar :A
@xdragxx üzmez bizi , getirir yarışmayı geri .:A Sen dinlen biraz , tatilin keyfini çıkar. :D
Sen orayı paspaslarsın bende playstation oynarım VMYM stüdyosunda :bhr: @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx
Sen yarışmacı kadrosunda bile yoksun , neyin tantanası bu ? :A

Yok o benden medet ummaz. Ben emekli oldum ordan çoktan. Geçti artık :A ancak seyirci olurum vaktim olursa. Tatilde gezme tozma misafirlik durumları olur malum :A
------

Birşeyden ders alındı mı aynı hata yapılmamalı :A
Görüyorsunuz ayıp ediyor resmen programı sabote ediyor.

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
Yok o benden medet ummaz. Ben emekli oldum ordan çoktan. Geçti artık :A ancak seyirci olurum vaktim olursa. Tatilde gezme tozma misafirlik durumları olur malum :A
------

Birşeyden ders alındı mı aynı hata yapılmamalı :A

Görüyorsunuz ayıp ediyor resmen programı sabote ediyor.
VMYM geri dönüyor diye yorumladım , tüm Zey TV izleyicilerine hayırlı olsun.:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx