Ama hakikati söyledimTamam ama biraz modern hayata uyum sağla Karadenizde olanlar kopuyor gibi ben de Trabzonda pek gitmezdim oyle yerlere
Keske deli gibi aşık olmak istiyorum
Tobest get out forumdan
Ama hakikati söyledimTamam ama biraz modern hayata uyum sağla Karadenizde olanlar kopuyor gibi ben de Trabzonda pek gitmezdim oyle yerlere
Keske deli gibi aşık olmak istiyorum
Tobest get out forumdan
Aşik olmak ve evlenmek istiyorumBöyle konular açmışsın da 2,3 tane dedim deli gibi aşık galiba
Monotonun nesi iyi 2014ten beri ayniyiz ben hiç yaslanmadim bileHhahah aa yok kafa olarak bira eski kafalıyım farkındayım ama iyidir ergen kızlar gibi olamam ben zaten monoton hayat iyidir ayoll
gegil gercek evlenmekAma hakikati söyledim
Tutulcağın birini bulursan evlen o zamanAşik olmak ve evlenmek istiyorum
Monotonun nesi iyi 2014ten beri ayniyiz ben hiç yaslanmadim bile
hahah bende öyle hatta gençleşiyorum gibiAşik olmak ve evlenmek istiyorum
Monotonun nesi iyi 2014ten beri ayniyiz ben hiç yaslanmadim bile
gegil gercek evlenmek
Herkes beni liseye yeni basliycak saniyor Kardesimle beni ikiz hatta onu buyuk saniyolar Ama aramizda 4.5 yas varhahah bende öyle hatta gençleşiyorum gibi
Bulamiyorum ulanTutulcağın birini bulursan evlen o zaman
Herkes beni liseye yeni basliycak saniyor Kardesimle beni ikiz hatta onu buyuk saniyolar Ama aramizda 4.5 yas var
Bulamiyorum ulan
aaa sizin daha yasınız kaç basınız kaç ayollTutulcağın birini bulursan evlen o zaman
Ben zaten evlenmek istemiyorumki cookies istiyor Ben hayatımı yaşamadan evlenmem zatenaaa sizin daha yasınız kaç basınız kaç ayoll
19um ama evlenmek istiyorum olamaz mıaaa sizin daha yasınız kaç basınız kaç ayoll
Sen kaç yaşındaydınBen zaten evlenmek istemiyorumki cookies istiyor Ben hayatımı yaşamadan evlenmem zaten
19um ama evlenmek istiyorum olamaz mı
tebeşir paklar diye bir söz var cookies onu araştırsın ayollBen zaten evlenmek istemiyorumki cookies istiyor Ben hayatımı yaşamadan evlenmem zaten
1819um ama evlenmek istiyorum olamaz mı
Sen kaç yaşındaydın
Ben 25den sonra evlenirim Allah izin verirse tabitebeşir paklar diye bir söz var cookies onu araştırsın ayoll
Ben de 25e kadar anca bulurum zaten Hatta 35 4518
Ben 25den sonra evlenirim Allah izin verirse tabi
Üniversiteye gidersek, inşAllah.
Yapabileceğim bir şey yok.Evde değilim babaannemdeyim
E ben unideyim bi cacık bulamadim
O reddetmis biri bana gelse ben 2818282 giderim @Çiğdem-
O zaman hiç evlenmezEvde değilim babaannemdeyim
E ben unideyim bi cacık bulamadim
O reddetmis biri bana gelse ben 2818282 giderim @Çiğdem-
Bir sonraki talibini kabul edip Starbucksa kahve içmeye gitcekler dimi @Çiğdem-O zaman hiç evlenmez
Bari evlenelim çocuk yapip bosanalim evlenmeden yapmak istemiyorum @EFE UYSALamann bekarlık sultanlık ayoll evlenenlerde bu seferde boşanmak için uğraşıyor
hhahah nafaka falan donuna kadar alırlar ayollBir sonraki talibini kabul edip Starbucksa kahve içmeye gitcekler dimi @Çiğdem-
Bari evlenelim çocuk yapip bosanalim evlenmeden yapmak istemiyorum @EFE UYSAL