Ama hakikati söyledimTamam ama biraz modern hayata uyum sağlaKaradenizde olanlar kopuyor gibi ben de Trabzonda pek gitmezdim oyle yerlere
Keske deli gibi aşık olmak istiyorum
Tobest get out forumdan![]()
![]()
Ama hakikati söyledimTamam ama biraz modern hayata uyum sağlaKaradenizde olanlar kopuyor gibi ben de Trabzonda pek gitmezdim oyle yerlere
Keske deli gibi aşık olmak istiyorum
Tobest get out forumdan![]()
![]()
Aşik olmak ve evlenmek istiyorumBöyle konular açmışsın da 2,3 tane dedim deli gibi aşık galiba![]()
Monotonun nesi iyi 2014ten beri ayniyizHhahah aa yok kafa olarak bira eski kafalıyım farkındayım ama iyidir ergen kızlar gibi olamam ben zaten monoton hayat iyidir ayoll![]()
![]()
![]()
gegil gercek evlenmekAma hakikati söyledim![]()
Tutulcağın birini bulursan evlen o zamanAşik olmak ve evlenmek istiyorum
Monotonun nesi iyi 2014ten beri ayniyizben hiç yaslanmadim bile
![]()
hahah bende öyle hatta gençleşiyorum gibiAşik olmak ve evlenmek istiyorum
Monotonun nesi iyi 2014ten beri ayniyizben hiç yaslanmadim bile
gegil gercek evlenmek![]()
Herkes beni liseye yeni basliycak saniyorhahah bende öyle hatta gençleşiyorum gibi![]()
![]()
![]()
Bulamiyorum ulanTutulcağın birini bulursan evlen o zaman![]()
Herkes beni liseye yeni basliycak saniyorKardesimle beni ikiz hatta onu buyuk saniyolar
Ama aramizda 4.5 yas var
Bulamiyorum ulan![]()
aaa sizin daha yasınız kaç basınız kaç ayollTutulcağın birini bulursan evlen o zaman![]()
Ben zaten evlenmek istemiyorumki cookies istiyoraaa sizin daha yasınız kaç basınız kaç ayoll![]()
19um ama evlenmek istiyorum olamaz mıaaa sizin daha yasınız kaç basınız kaç ayoll![]()
Sen kaç yaşındaydınBen zaten evlenmek istemiyorumki cookies istiyorBen hayatımı yaşamadan evlenmem zaten
![]()
19um ama evlenmek istiyorum olamaz mı![]()
tebeşir paklar diye bir söz var cookies onu araştırsın ayollBen zaten evlenmek istemiyorumki cookies istiyorBen hayatımı yaşamadan evlenmem zaten
![]()
1819um ama evlenmek istiyorum olamaz mı
Sen kaç yaşındaydın![]()
Ben 25den sonra evlenirim Allah izin verirse tabitebeşir paklar diye bir söz var cookies onu araştırsın ayoll![]()
![]()
![]()
Ben de 25e kadar anca bulurum zaten18
Ben 25den sonra evlenirim Allah izin verirse tabi![]()
Üniversiteye gidersek, inşAllah.
Evde değilim babaannemdeyimEvet.
Üniversiteye gidersek, inşAllah.
Şov var, kızlar merdiven maçı yapacak, link atayım mı?
O reddetmis biri bana gelse ben 2818282 giderim @Çiğdem-
Yapabileceğim bir şey yok.Evde değilim babaannemdeyim
E ben unideyim bi cacık bulamadim
O reddetmis biri bana gelse ben 2818282 giderim @Çiğdem-![]()
O zaman hiç evlenmezEvde değilim babaannemdeyim
Evde değilim babaannemdeyim
amann bekarlık sultanlık ayoll evlenenlerde bu seferde boşanmak için uğraşıyor
Bir sonraki talibini kabul edip Starbucksa kahve içmeye gitcekler dimi @Çiğdem-O zaman hiç evlenmez![]()
Bari evlenelim çocuk yapip bosanalim evlenmeden yapmak istemiyorum @EFE UYSALamann bekarlık sultanlık ayoll evlenenlerde bu seferde boşanmak için uğraşıyor
hhahah nafaka falan donuna kadar alırlar ayollBir sonraki talibini kabul edip Starbucksa kahve içmeye gitcekler dimi @Çiğdem-
Bari evlenelim çocuk yapip bosanalim evlenmeden yapmak istemiyorum @EFE UYSAL![]()