aaa yok hala taliplilerimi bekliyorum işte cnm
Bir gün beyaz bir bmwyle gelcek senin prensin ve o gün @destere nin kiymetini daha iyi anlayacaksin çünkü prensler odun oluraaa yok hala taliplilerimi bekliyorum işte cnm
Arada bi kaç iyi şey söylüyor Destere HogathaseverHhahha odun konusunda @destere örnek
aaa vlla olanları eliyorum ama birgün niyetlenince ya ozaman talipli çıkmazsaArada bi kaç iyi şey söylüyor Destere Hogathasever
Ee var mı bir kaç talip
Olanları neden eliyosun lo önce gidin bir starbucksa konuşun falan yaniaaa vlla olanları eliyorum ama birgün niyetlenince ya ozaman talipli çıkmazsa
haha starbucka konusmak ne bee cahilliğimize verOlanları neden eliyosun lo önce gidin bir starbucksa konuşun falan yani
Starbucks kahveci işte Gidin lattelerinizi alın konuşup muhabbet edinhaha starbucka konusmak ne bee cahilliğimize ver
aaa öyle yeni adetleri bilmiyorum ben cnmStarbucks kahveci işte Gidin lattelerinizi alın konuşup muhabbet edin
Gençler starbucksta veya burger kingte bulusurlar ordan da pub - bar tarzı yerlere gidip eğlenirleraaa öyle yeni adetleri bilmiyorum ben cnm
hhahah aaa bizde genciz daha ölmedik ayoll ama otür adetlerim yok tabiGençler starbucksta veya burger kingte bulusurlar ordan da pub - bar tarzı yerlere gidip eğlenirler
O ne oyle be yaşlı kadın hayatı gibi Senin acilen ordan kurtulup modern şeylere uyum sağlaman lazım Git instagram aç meselahhahah aaa bizde genciz daha ölmedik ayoll ama otür adetlerim yok tabi
bizde kızlarla gözleme yaparız
hhhaha aa hak ettin ama artık cnmO ne oyle be yaşlı kadın hayatı gibi Senin acilen ordan kurtulup modern şeylere uyum sağlaman lazım Git instagram aç mesela
Tamam ama biraz modern hayata uyum sağla Karadenizde olanlar kopuyor gibi ben de Trabzonda pek gitmezdim oyle yerlerehhhaha aa hak ettin ama artık cnm
Keske deli gibi aşık olmak istiyorumÇok mu Aşıksın @cookies
Tobest get out forumdanİnanmıyorum çünkü aşk diye bir durum yok,olamaz
Böyle konular açmışsın da 2,3 tane dedim deli gibi aşık galibaTamam ama biraz modern hayata uyum sağla Karadenizde olanlar kopuyor gibi ben de Trabzonda pek gitmezdim oyle yerlere
Keske deli gibi aşık olmak istiyorum
Tobest get out forumdan
Hhahah aa yok kafa olarak bira eski kafalıyım farkındayım ama iyidir ergen kızlar gibi olamam ben zaten monoton hayat iyidir ayollTamam ama biraz modern hayata uyum sağla Karadenizde olanlar kopuyor gibi ben de Trabzonda pek gitmezdim oyle yerlere
Keske deli gibi aşık olmak istiyorum
Tobest get out forumdan