Gerçeğin Peşinde Koşmak 60.Bölüm | BÜYÜK SÜRPRİZ - Son Sahne Videolu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben elestirilere herzaman açigim. Sen dizimle ilgili birçok elestiri yaptin, hepsini de kaale aldim. Almaya da devam ediyorum. Diziye hareket aksiyon vs getirin dediniz getirtmeye çalistim bu bölümle.. Daha fazla ne yapabilirim ki?

bu mu aksiyon bu mu hareket

daha fazla hareket lazım

Yazmasi kolay gerçeklestirmesi zor ama takas. Kendini benim yerime koy ne kadar zor oldugunu anlarsin. Zaten son sahne hüzünlüydü ve hareketliydi benim için.

Ben cok begendim video'da cok cok guzel olmus tebrikler.

Dizin var mı bilmiyorum. Var ise senden şöyle aksiyonlu hareketli kımıl kımıl bir bir dizi ve video bekliyorum. Yok ise yap, izleyelim derim

yapacam bekleyin video falan yapmam ama dizi yapacam
çok yakında sizlerle

çok beğendim... özellikle videoda çalan şarkıları... ikiside çok sevdiğim ve baş harferi aynı olan aşkı memnu ve afk dizilerinden... hikaye için ise başından beri takip etmediğim için bişey diyemem ama okuduğum kadrıyla gzel olduğunu söyleyebilrm
yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerr

Çok tesekkür ederiz dizi kolik.

Çok tesekkür ederiz dizi kolik.
umarız böyle yapımlar konusu nasl olursa olsun çoğalır bi tanede ben düşünüyorum ama üni. hazırlıkları başladı.. yani belki bi süre sonra gvendiğim için sana emanet edebilrim..

umarız böyle yapımlar konusu nasl olursa olsun çoğalır bi tanede ben düşünüyorum ama üni. hazırlıkları başladı.. yani belki bi süre sonra gvendiğim için sana emanet edebilrim..

Bekliyoruz senin dizini de..

Yeni bölüm az sonra sizlerle..