Gerçeğin Peşinde Koşmak 60.Bölüm | BÜYÜK SÜRPRİZ - Son Sahne Videolu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben yine senaryoyu beğendim. Sondaki film de iyi olmuş, kısıtlı imkanlarla iyi bir iş ortaya koyulmuş. Yalnız bitmedi, değil mi dizi ? Son sahne vs. diyince endişe ettim. :)

Ben yine senaryoyu beğendim. Sondaki film de iyi olmuş, kısıtlı imkanlarla iyi bir iş ortaya koyulmuş. Yalnız bitmedi, değil mi dizi ? Son sahne vs. diyince endişe ettim. :)

Tesekkür ederim. Hayir bitmedi dizi, bitirmeyi düsünmüyorum. :)

Ara sıra böyle videolu sürprizler yapman iyi oluyor kanka :)

Güzel olmuş bu bölüm...

sen bu video'yu çekerken evde kimse var mıydı yani birisi gördü mü evde bu yaptıklarını:D

şimdi birisi seni böyle görürse delirmiş sanar:D
ama senin ailenin haberi varmış gurur da duyuyorlarmış sorun yok o zaman dedim:)

Delirmiş mi? xdragxx şu an şaka mi yapiyorsun yoksa ciddimisin? şaka yapiyorsan da güzel şakalar degil bunlar. Videolu sahne çektigimde delirmiş mi oluyorum?

Delirmiş mi? xdragxx şu an şaka mi yapiyorsun yoksa ciddimisin? şaka yapiyorsan da güzel şakalar degil bunlar. Videolu sahne çektigimde delirmiş mi oluyorum?

Elinde kamera yerde bir kağıt ve o kağıda ketçap sıkıp videoya alan birine çok zeki denmesini bekleme.Kötü birşey söylememiş.Alınganlığın üstünde.

Elinde kamera yerde bir kağıt ve o kağıda ketçap sıkıp videoya alan birine çok zeki denmesini bekleme.Kötü birşey söylememiş.Alınganlığın üstünde.
ben kendimi ifade etmedim aynen öyle buna niye alındın anlamadım video güzel olmuş bize göre değil yani dışarıdan birisi görse bu çocuk FF için video hazırlıyor demez ama ailen biliyormuş işte:)

Çok degisik yerlerden ve herzaman çok hos olmayan yerlerden bakiyorsun konuya. Ketçap felan dökmem önemli degil, önemli olan çaba verip böyle bir video yapmam.