- Reaksiyon puanı
- 2,354
- Puanı
- 809
espri yaptım sahne 1 dakika olsa iyiymiş
1 dakikada çekilme potaniyoneli yoktu maalesef. Gerçek dizilerde de son sahneler 1 dakika çekilmiyor..
espri yaptım sahne 1 dakika olsa iyiymiş
vay anasını dubleks demek eviniz
Ben yine senaryoyu beğendim. Sondaki film de iyi olmuş, kısıtlı imkanlarla iyi bir iş ortaya koyulmuş. Yalnız bitmedi, değil mi dizi ? Son sahne vs. diyince endişe ettim.
video çok güzel olmus tebrikler
Ara sıra böyle videolu sürprizler yapman iyi oluyor kanka
Güzel olmuş bu bölüm...
sen bu video'yu çekerken evde kimse var mıydı yani birisi gördü mü evde bu yaptıklarını
hımm evdekilerin haberi varsa sorun yok
şimdi birisi seni böyle görürse delirmiş sanar
Neden sordun ki anlayamadim?
şimdi birisi seni böyle görürse delirmiş sanar
ama senin ailenin haberi varmış gurur da duyuyorlarmış sorun yok o zaman dedim
Delirmiş mi? xdragxx şu an şaka mi yapiyorsun yoksa ciddimisin? şaka yapiyorsan da güzel şakalar degil bunlar. Videolu sahne çektigimde delirmiş mi oluyorum?
ben kendimi ifade etmedim aynen öyle buna niye alındın anlamadım video güzel olmuş bize göre değil yani dışarıdan birisi görse bu çocuk FF için video hazırlıyor demez ama ailen biliyormuş işte
Elinde kamera yerde bir kağıt ve o kağıda ketçap sıkıp videoya alan birine çok zeki denmesini bekleme.Kötü birşey söylememiş.Alınganlığın üstünde.
Elinde kamera yerde bir kağıt ve o kağıda ketçap sıkıp videoya alan birine çok zeki denmesini bekleme.Kötü birşey söylememiş.Alınganlığın üstünde.
Çok degisik yerlerden ve herzaman çok hos olmayan yerlerden bakiyorsun konuya. Ketçap felan dökmem önemli degil, önemli olan çaba verip böyle bir video yapmam.