Gerçeğin Peşinde Koşmak 60.Bölüm | BÜYÜK SÜRPRİZ - Son Sahne Videolu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Gerçeğin Peşinde Koşmak
Gerçek, onu öğrenen için onu söyleyenden daha faydalıdır..

YAPIMCI: FURKAN DOĞA
YÖNETMEN: MESUDE ERARSLAN

60.Bölüm

SAHNE 1: KUMRU ' NAZAN / AJANS
Kumru, Nazan'i ajansta görmüstür ve büyük bir saskinlik içerisindedir.

KUMRU: Anne, lütfen..
NAZAN: Senin ne isin var burada?

Nazan sinirlenir.

KUMRU: Anne lütfen. Herseyi anlatacagim..
LEVENT: Ne oluyor Kumru?
KUMRU: Levent Bey çok özür dilerim.
NAZAN: Neyi anlatacaksin, neyi? Anlatilacak ne var? Hersey ortada! Bana bir kez daha yalan söyledin Kumru, bir kez daha!
KUMRU: Anne ne olur öyle söyleme..
NAZAN: Hadi toparlan, hemen gidiyoruz buradan.
LEVENT: Pardon ama siz kimi nereden götürdügünüzü saniyorsunuz hanimefendi?
NAZAN: Size hesap verecek degilim. Siz karismayin bu ise.
LEVENT: Kumru'yu götüremezsiniz.
NAZAN: Öyle de bi götürürüm ki..
KUMRU: Levent Bey, ben..
NAZAN: Hadi Kumru!

Nazan ve Kumru disarida kavga ederler..

KUMRU: Sen ne yaptigini saniyorsun anne?
NAZAN: Asil sen ne yaptigini saniyorsun? Burada ne isin var senin? Senin okulda olman gerek!
KUMRU: Nerede olacagimi kendim karar veririm! 20 yasindayim anne! 20!
NAZAN: 20 yasindasin ama 10 yasindaki çocuk gibi hareket ediyorsun! Aklin nerede senin!
KUMRU: Burada bana bagirma anne, herkes bize bakiyor! Ne diyeceksen evde de ama burada deme! Beni daha fazla rezil etme anne!
NAZAN: Seni saygisiz seni, evde gösterecegim ben sana! Bana yalan söylemek neymis gösterecegim ben sana!

SAHNE 2: NAZAN ' EV
Nazan ve Kumru eve gelmislerdir, Nazan çok öfkelidir.

CANSU: Nerede kaldiniz yahu, burada Tülay ablayla birlikte meraktan öldük.
TÜLAY: Cidden ya, 3 saat oldu evden çikali Nazan.
NAZAN: Kizimi ajanstan toplamaya geldim.
CANSU: Ne? Ajans mi? Ne ajansi?
NAZAN: Meger kizim oyunculuk olma derdindeymisde haberimiz yok!
CANSU: Kumru dogru mu bunlar?
KUMRU: Sana gerçekten inanamiyorum anne! Ne var oyunculukta?
NAZAN: Senin okuman gerek, oyunculugu unut!
KUMRU: Eger oyunculugu unutacaksam, sen de beni unut anne!

Kumru yukariya kaçar..

SAHNE 3: GÖKÇE / EV
Gökçe evdedir, asagidan sesler duyar ve alt kata inmeye karar verir.. Alt kata indiginde bir kagit bulur üzerinde 'Ölmeye Haz
ırmısın Gökçe?' yazılıdır. Gökçe çok korkar ve yukariya kaçmaya çalisir ancak kaçamaz çünkü Gökçe ölümle burun buruna gelmiştir..

Moderatörün son düzenlenenleri:
bak sana bi önerim var diyaloglar çok klasik ve sıkıcı ayrıca çok kibar bi şekilde yazıyosun :D biraz daha akiyon hareket heyecan olmalı ve diyaloglar daha ilgi çekici olmalı mesela bunu okudum ve beğenmedim ama emreemreu nun dizisini okurken insan sıkılmıyo diyaloglar erkeksi olmalı.

Güzel çalışma,tebrikler.

Ve birde ben olayı anlamakta zorlanıyorum sanırım.:) Bu videoda onca isim var, sallamasyon işlermi?

bak sana bi önerim var diyaloglar çok klasik ve sıkıcı ayrıca çok kibar bi şekilde yazıyosun :D biraz daha akiyon hareket heyecan olmalı ve diyaloglar daha ilgi çekici olmalı mesela bunu okudum ve beğenmedim ama emreemreu nun dizisini okurken insan sıkılmıyo diyaloglar erkeksi olmalı.

Erkeksi mi olmali? Bu sadece erkeklere hitap eden bir dizi degil ki, hem kadin hem erkek. Ayrica klasik bir sekilde yazmiyorum televizyonda yayinlanan dizilerde de böyle sahneler oluyor ve o diziler çok iyi reyting aliyorlar. Yine de tesekkür ederim elestirine..

Güzel çalışma,tebrikler.

Ve birde ben olayı anlamakta zorlanıyorum sanırım.:) Bu videoda onca isim var, sallamasyon işlermi?

Tesekkür ederim Kaan. :)

Gerçek dizilerde de oluyor öyle tüm ekibin adlari vs geçiyor bende öyle birsey yapayim dedim. Tabi ki o isimler gerçek degil. :)

Erkeksi mi olmali? Bu sadece erkeklere hitap eden bir dizi degil ki, hem kadin hem erkek. Ayrica klasik bir sekilde yazmiyorum televizyonda yayinlanan dizilerde de böyle sahneler oluyor ve o diziler çok iyi reyting aliyorlar. Yine de tesekkür ederim elestirine..

tmm işte klasik diyorum ya onlar gibi olmasın :D lanlı lunlu olsun mesela diziye yakışır :D