BesaleT
Süper Emekli
Vallahi ne yalan söyleyeyim, aklimdan geçmiyor degil dis çekimler ve oyuncular. Zaman gösterecek, herseyin hayirlisi.
yakışır sana
Vallahi ne yalan söyleyeyim, aklimdan geçmiyor degil dis çekimler ve oyuncular. Zaman gösterecek, herseyin hayirlisi.
Ben elestirilere herzaman açigim. Sen dizimle ilgili birçok elestiri yaptin, hepsini de kaale aldim. Almaya da devam ediyorum. Diziye hareket aksiyon vs getirin dediniz getirtmeye çalistim bu bölümle.. Daha fazla ne yapabilirim ki?
bu mu aksiyon bu mu hareket
Evet, gülünecek ne var anlayamadim?
daha fazla hareket lazım
daha fazla hareket lazım
Ben cok begendim video'da cok cok guzel olmus tebrikler.
Dizin var mı bilmiyorum. Var ise senden şöyle aksiyonlu hareketli kımıl kımıl bir bir dizi ve video bekliyorum. Yok ise yap, izleyelim derim
yapacam bekleyin video falan yapmam ama dizi yapacam çok yakında sizlerle
çok beğendim... özellikle videoda çalan şarkıları... ikiside çok sevdiğim ve baş harferi aynı olan aşkı memnu ve afk dizilerinden... hikaye için ise başından beri takip etmediğim için bişey diyemem ama okuduğum kadrıyla gzel olduğunu söyleyebilrm yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerr
umarız böyle yapımlar konusu nasl olursa olsun çoğalır bi tanede ben düşünüyorum ama üni. hazırlıkları başladı.. yani belki bi süre sonra gvendiğim için sana emanet edebilrim..Çok tesekkür ederiz dizi kolik.
umarız böyle yapımlar konusu nasl olursa olsun çoğalır bi tanede ben düşünüyorum ama üni. hazırlıkları başladı.. yani belki bi süre sonra gvendiğim için sana emanet edebilrim..
en kısa zamandaa...